Sport

HBO Romania prezinta live si in exclusivitate „meciul de box al deceniului”: Evander Holyfield vs. Lennox Lewis

Publicat: 14 nov. 1999

•Partida va fi difuzata duminica, 14 noiembrie 1999, din Thomas & Mack Center, Las Vegas, Statele Unite. Transmisia in direct incepe la ora 4.00 dimineata.

Holyfield si Lewis boxeaza din nou pentru unificarea titlurilor mondiale la categoria grea, versiunile WBA, IBF si WBC. Ei joaca revansa meciului din 14 martie (transmis, de asemenea, de HBO Romania), care s-a terminat, dupa 12 runde de lupta acerba, cu egalitate la puncte. Decizia arbitrilor a provocat la momentul respectiv si controverse cu privire la rezultatul meciului.

Holyfield (37 de ani), campion mondial la versiunile WBA si IBF, are la activ 36 de victorii (dintre care 25 prin KO) si 3 infringeri.

Lewis (33 de ani), detinatorul titlului la categoria WBC, inregistreaza 36 de victorii (diin care 27 prin KO) si o infringere.

In SUA meciul va fi transmis de HBO in sistemul pay-per-view, la un pret de 49,95$ pe abonat. Costul oficial al unui bilet in cele mai bune locuri la aceasta partida este de 10.000 $.

La partida va asista si cistigatorul concursului organizat de HBO cu ocazia meciului din 14 martie, Mihai Paltineanu, din Bucuresti.
Pentru amanunte, contactati: Aurelian Nica, PR Coordinator, 094 812167.loading...

Adauga un comentariu