Sport

Helmuth Duckadam isi RISCA viata! Medicii i-au dat un ULTIMATUM

Publicat: 10 feb. 2015
Dupa o viata sportiva de exceptie, incununata de castigarea Cupei Campionilor Europeni, Helmuth Duckadam a suferit, in ultimii ani, nu mai putin de trei operatii. La 55 de ani, sanatatea este primordiala pentru presedintele de imagine al Stelei, insa el nu respecta in totalitate regimul impus de medici din cauza unui viciu la care nu poate sa renunte.
In septembrie 2012, Helmuth Duckadam a avut parte de o interventie chirurgicala complicata, care a durat aproximativ noua ore. Echipa de medici condusa de Serban Bradisteanu i-a eliminat „eroului de la Sevilla” un anevrism arterial „absolut gigant”, cum declara, la vremea respectiva, reputatul chirurg. Din pacate, Duckadam nu a fost la prima experienta, problemele cardiace fiind mai vechi. Fumator „consacrat„, dar nu unul inrait, ar fi trebuit sa spuna pas acestui viciu dupa toate problemele, insa… 
„Cu sanatatea e ca si cu vremea. Cand mai bine, cand mai putin bine. Iau medicamente, imi fac controalele periodice, cele totale de doua ori pe an, iar cand este nevoie si mai des. Pastilele pentru tensiune sunt tot timpul la mine. Mai greu e cu tigarile, nu reusesc sa le las definitiv. Fumam maximum un pachet pe zi cand lucram la vama, dar, dupa ultima operatie, am reusit sa ajung la sapte-opt tigari pe zi. Uneori ma abtin si doua-trei zile, dar recunosc ca imi este greu”, a declarat, pentru „ziarulring.ro „, Helmuth Duckadam. 


loading...

Adauga un comentariu