Fotbal extern

Henry a semnat cu Arsenal

Publicat: 06 ian. 2012

Fotbalistul francez Thierry Henry a fost împrumutat la Arsenal de clubul american New York Red Bulls pe perioada pauzei din Campionatul nord-american, a anunţat vineri clubul englez de fotbal.
Thierry Henry, 34 ani, se antrena cu Arsenal, fostul său club, din noiembrie. Iar pe 30 decembrie, managerul ”tunarilor”, francezul Arsene Wenger, anunţa că atacantul urmează să semneze un contract de două luni.

”Sunt foarte fericit. A fost şi voinţa mea şi a lui Thierry. Il vom avea alături de noi în ianuarie şi februarie, după care el se va întoarce în Statele Unite”, a declarat încantat Arsene Wenger.

Thierry Henry s-a transferat la Arsenal în 1999, devenind unul dintre jucătorii esenţiali ai lui Wenger pentru a caştiga Premier League în 2002 şi 2004 şi Cupa Angliei în 2002 şi 2003, după care a plecat în Spania, la FC Barcelona, în 2007. El evoluează în Campionatul nord-american (MLS) din 2010.

”Sunt convins că în aceste două luni el va reprezenta o întărire a echipei în vestiare şi pe teren. Cum va juca liniştit, fără probleme, ne va fi de mare ajutor”, a adăugat Wenger.

Thierry Henry a fost campion mondial (1998) şi european (2000) cu naţionala de fotbal a Franţei.loading...

Adauga un comentariu