Magazin

Heylux îți dă 2.000 de dolari bonus de recomandare în videochat în Iași!

Publicat: 27 sept. 2021

Heylux face videochatul din Iași mai profitabil ca oricând! Pe lângă comisioanele record pe care le ai la noi, acum poți face și bani extra. Cum? Foarte simplu: dublăm bonusul de recomandare pentru modelele noi. Așa poți câștiga 2.000 de dolari cash pentru orice model adus de tine la studio.

Sună interesant? Normal că sună! Hai să-ți explic mai în detaliu cum poți câștiga și tu banii ăștia. Totul e transparent, deschis, cu niște condiții ușor de îndeplinit. Ești gata? Începem chiar acum!

Povestești unei prietene despre Heylux și faci bani!

Heylux e diferit față de alte studiouri de videochat din Iași. Poți observa că nu ne prea facem reclamă pe Google sau pe Facebook. Deci n-o să ne băgăm în viața ta când vrei să cauți ceva pe telefon. Ne bazăm în schimb foarte mult pe recomandări. Ce înseamnă asta?

Modelele care deja lucrează la noi sunt foarte mulțumite de condițiile pe care le oferim. Atât cele financiare, cât și atmosfera le încântă. Cele mai multe rămân să colaboreze cu noi ani de zile. Datorită faptului că le e bine, spun și persoanelor apropiate. Adică prietenelor, amicelor, cunoștințelor, vecinelor, fostelor colege de liceu.

Așa se duce vorba că la noi e bine, că la Heylux se câștigă mulți bani. Că suntem serioase și de cuvânt. Că respectăm modelele și ne pasă de succesul lor. Ca să încurajăm acest spirit, ne-am gândit să dăm un premiu pentru recomandări. De două ori mai mare față de cât era până de curând. Astfel, îți dăm 2.000 de dolari pentru orice fată pe care o convingi să vină la Heylux, ca model de videochat în Iași.

Firește, există și niște condiții. N-o să-ți promitem că imediat cu apari cu o amică de mână îți dăm un munte de bani. E nevoie de maximă seriozitate și de o parte și de cealaltă. Aici facem lucrurile în mod sistematic, pe termen lung. Vrem ca toată lumea să fie mulțumită și să câștigăm împreună cât mai mult.

 

Așadar, primul pas este ca tu să te angajezi la Heylux. Devii model, începi să faci bani. Îți plac și ție condițiile de la noi, apoi te gândești să faci niște bani în plus. Ai una sau mai multe prietene care ar fi și ele tentate să facă jobul ăsta.

În loc să le lași să încerce la studiouri mai puțin cunoscute, mai bine le recomanzi Heylux. Și deja ești mult mai aproape de banii ăștia în plus. Acum hai să-ți explic mai exact și care sunt condițiile ca să-i încasezi!

Hai să facem bani împreună!

Cum îți spuneam, cheia acestui bonus este seriozitatea. Îți dăm banii ăștia dacă și tu, și fata pe care o aduci sunteți serioase. Astfel, încasezi de la noi cei 2.000 dolari imediat după ce modelul adus de tine lucrează 5 zile pe săptămână, cu 8 ore online pe zi, timp de 6 perioade consecutiv și face cel puțin 2.000 dolari la perioadă. Ca să fie mai clar pentru tine, o perioadă în videochat înseamnă 14 zile calendaristice.

Hai să spunem că fata recomandată de tine nu reușește să câștige cei 2.000 de dolari la perioadă, în timpul prevăzut de condiții. Asta nu înseamnă că pierzi bonusul. El doar se amână. Exact până când modelul respectiv va atinge această sumă. Asta ține de seriozitatea ei. Acum să vedem și seriozitatea ta.

Ne așteptăm ca și tu să ai o prezență constantă la studio pentru a primi bonusul de recomandare. Asta înseamnă să lucrezi la fel: minimum 8 ore online pe zi, 5 zile pe săptămână. După cum vezi, e exact ca la un job normal. Fix așa cerem și noi. Nu sunt niște condiții excepționale, ci ne așteptăm doar să luați și tu, și fata adusă de tine la studio, un program decent de lucru.

Acum vine partea și mai frumoasă: bonusul de recomandare nu se limitează doar la un singur model. Tu poți să faci încă 2.000 de dolari, apoi încă 2.000 de fiecare dată când mai aduci un model și respectați aceleași condiții. Vezi ce simplu e?

Profită și tu chiar acum de oferta excepțională de la Heylux! Angajează-te la studioul Nr. 1 din videochat în Iași și adu-ți prietenele, să vă fie și mai bine împreună!

Contact

Studio videochat Iași Heylux

Telefon/WhatsApp: 0744.33.77.11

 

 

 

 

 

 

 

Adauga un comentariu