National

Hillary Clinton, despre Monica Lewinsky: O prostuta narcisista

Publicat: 10 feb. 2014

Hillary Clinton, sotia fostului presedinte american Bill Clinton, a caracterizat-o pe fosta amanta a acestuia, Monica Lewinsky, drept „o prostuta narcisista”, intr-o conversatie privata cu o prietena, potrivit unor documente.

Documentele din jurnalul prietenei, pe numele sau Diane Blair, au fost publicate pentru prima oara duminica noaptea, de Washington Free Beacon.

Citeste si SEX la Casa Alba: „N-are cum sa nu-ti placa!” – dezvaluiri FIERBINTI despre Clinton si stagiara

Dupa ce a iesit la iveala aventura lui Bill Clinton cu rezidenta de la Casa Alba, Hillary i-ar fi spus lui Blair ca Monica este o nebuna si a dat vina pe politica pentru aceasta poveste.

„HRC (Hillary Rodham Clinton – n.red.) insista, indiferent ce ar spune oamenii, ca a fost un comportament grosolan necorespunzator, insa a fost consensual si nu a fost sex in niciun inteles al sensului”, a scris Blair in jurnalul sau.

Citeste si Politicieni distrusi de scandaluri sexuale

Dupa ce Bill Clinton a recunoscut aventura, Hillary i-a spus prietenei sale, care a murit in anul 2000, ca nu incearca sa isi scuze sotul, vorbind despre „o uriasa greseala personala”.

Insa fosta Prima Doamna a Americii a pus actiunile sotului sau in context: „Inca de la preluarea mandatului, au trecut prin tragedii personale”.

Citeste si Cum arata acum femeia care a declansat cel mai mare SCANDAL SEXUAL din lume – FOTO

„A fost o greseala, insa ea (Hillary Clinton – n.red.) spune, luandu-i apararea, ca a incercat sa puna capat aventurii, a incercat sa se distanteze, a incercat sa stapaneasca pe cineva care era clar ‘o narcisista prostuta‘, insa a fost dincolo de control (al lui Bill Clinton – n.red.) „, a mai scris Blair.

Sursa: ziare.comloading...

Adauga un comentariu