Magazin

HIMSON® – UNIC, EXTRAORDINAR SI DIFERIT! APARTAMENTE CU PRETURI INCEP ND CU 1000 EURO/MP 

Publicat: 24 apr. 2019

In Iasi, se dezvolta un nou ansamblu rezidential unic, extraordinar si diferit: HIMSON® – cel mai mare proiect imobiliar unitar din Moldova! HIMSON® ofera iesenilor apartamente noi cu 1, 2 si 3 camere intr-o zona linistita, cu acces usor la centru si pe arterele principale ale orasului. 

HIMSON® – Cel mai mare proiect imobiliar din Moldova
Construit pe o singura fundatie cu un regim de inaltime 2S + P + 8E, cu o amprenta la sol de 2.200 mp si o suprafata totala construita de peste 32.500 mp, HIMSON® se impune pe piata imobiliara ieseana prin stilul arhitectural modernist, dotarile premium, aplicatiile smart si materialelor de calitate folosite atat in constructia cladirii, cat si a apartamentelor.
Fatada ventilata din bond si balcoanele cu sticla securizata sunt integrate intr-o armonie perfecta. Stilul arhitectural modern integreaza tehnologia cu nobletea materialelor de calitate. Tamplaria exterioara in culoare gri antracit este din profil PVC – clasa energetica A, 7 camere, sticla tripan low E4 season, securizata si tratata UV, pentru protectia intregii familii. Pentru sistemul constructiv, am ales solutia cadrelor de beton armat si BCA de la producatori de top, atat datorita durabilitatii si a rezistentei in timp a acestora, cat si pentru eficientizarea cheltuielilor de intretinere.

Apartamente noi cu 1, 2 si 3 camere, dotari premium si aplicatii smart
Iesenii pot alege intre 8 tipuri de apartamente cu 1, 2 si 3 camere, cu suprafete intre 32 si 92 mp, in functie de componenta si nevoile familiei, dar si de stilul de viata al acesteia. 
Toate apartamentele HIMSON® sunt proiectate si perfect compartimentate pentru a oferi siguranta si confort intregii familii, creand suprafete ideale pentru toate activitatile acesteia. 
Pentru un confort absolut, noii proprietari pot opta pentru dotari premium, aplicatii smart si un sistem inteligent de alertare in caz de incendiu, inundatie sau furt.

Unic si diferit, asa cum esti tu!
HIMSON® este primul ansamblu rezidential din Iasi care ofera concierge 24/7. Astfel proprietarii noilor apartamente HIMSON® beneficiaza de suport si servicii personalizate in functie de nevoile si dorintele acestora la orice ora din zi si din noapte. Fie ca ai nevoie de o interventie rapida la instalatia termica sau electrica, de mentenanta sau rezolvarea garantiilor, de preluare sau trimitere colete si corespondenta prin curier.

Totul pentru confortul si linistea ta!
Stim cat de important sa-ti pastrezi stilul de viata care te reprezinta si atunci cand te muti in noul apartament, de aceea la HIMSON® ai totul la indemana! Intreg parterul va fi destinat spatiilor comerciale, cu suprafete generoase si zone bine luminate si vitrate, potrivite pentru supermarket, after school si gradinita, cabinete medicale, salon de infrumusetare, curatatorie textila, sala de fitness sau orice alt tip de activitate. Am rezervat pentru supermarket o suprafata de peste 500 mp iar pentru celelalte tipuri de business peste 1.000 mp.

Pentru oferte detalii si oferte personalizate contacteaza direct dezvoltatorul: www.himson.ro 
 

Adauga un comentariu