Secretele istoriei

Hirosima si Nagasaki. MINCIUNA si ADEVAR

Publicat: 13 ian. 2015
3

Intr-un articol care a fost publicat in sfarsit pe data de 19 august 1945 pe prima pagina a Chicago Tribune si Washington Times-Herald, Trohan a dezvaluit ca pe 20 ianuarie 1945 – cu doua zile inainte de decolarea sa pentru intalnirea Yalta cu Stalin si Churchill presedintele Roosvelt a primit un memorandum de 40 de pagini de la Generalul Douglas MacArthur, subliniind cinci capitulari in avans venite de la oficialii japonezi de grad inalt. (intregul text din articolul lui Trohan se gaseste in Winter Journal 1985-86, paginile 508-512.)

Aceasta nota arata ca japonezii ofereau termeni de capitulare pe cat se poate de identici cu cei care, in cele din urma, au fost acceptati de americani la ceremonia oficiala de predare de pe 2 septembrie: adica predarea completa a toate lucrurilor, cu exceptia imparatului. Si anume, termenii de pace au inclus:

    Capitularea completa a tuturor fortelor si armelor japoneze de acasa, de pe insulele detinute si din tarile ocupate.

Vezi si Supravietuitorul de la Hirosima
   

    Ocuparea Japoniei si a posesiilor acesteia de trupele Aliatilor, sub conducere americana.


    Renuntarea japonezilor la toate teritoriile cucerite in timpul razboiului, cum sunt Manciuria, Coreea si Taiwan.

    Regularea industriei japoneze pentru a sista producerea oricarui fel de armament sau unelte de razboi.

    Eliberarea tuturor prizonierilor de razboi si a internatilor.

    Capitularea criminalilor de razboi.” 1

Putini oameni pot intelege gradul terorii care rezulta din folosirea armelor nucleare. Civilii din Hirosima au fost atacati dimineata devreme. Civilii se pregateau de lucru, copiii se pregateau de scoala si nimeni nu era constient de ceea ce urma sa se intample. Cand Colonelul Tibbits a aruncat bomba, unda de soc a fost atat de intensa incat a azvarlit avionul. Zona in care a cazut bomba a fost pe atat de fierbinte pe cat e suprafata Soarelui. Oamenii au fost topiti la un loc cu peretii caselor; tot ceea ce a ramas din ei au fost umbrele ramasitelor lor carbonizare.

Vezi si O serie de documente pun intr-o noua lumina atacurile de la Hirosima si Nagasaki

Conditia supravietuitorilor a fost cu mult mai rea. Pielea s-a cojit de pe oasele multora care au ramas in viata. Parul le-a cazut de pe cap in smocuri. Fetusii au cazut pur si simplu din abdomenele femeilor insarcinate. Multi au suferit de arsuri de gradul III si de efecte oribile pe termen lung, cum sunt cicatricile cheloide produse de iradierea termala. 

Presedintele Truman a aparat cu fermitate folosirea bombei atomice, afirmand ca aceasta ”a salvat milioane de vieti” deoarece a pus capat razboiului in mod rapid. Justificandu-si decizia, acesta a mers pana acolo incat a declarat: ”Lumea va nota faptul ca prima bomba atomica a fost aruncata peste Hirosima – o baza militara. Acest lucru a avut loc deoarece, in primul atac, am dorit pe cat de mult posibil sa evitam uciderea civililor.”

Aceasta a fost o declaratie absurda. In adevar, aproape toate victimele au fost civili, iar Expertiza Bombardamentului Strategic SUA (eliberat in 1946) a afirmat in raportul sau oficial: ”Hirosima si Nagasaki au fost alese ca tinte datorita concentratiei activitatilor si populatiei din aceste doua orase.

Daca aruncarea bombei atomice avea menirea de a impresiona conducatorii japonezi cu puterea imensa de distrugere a unei noi arme, atunci aceasta putea fi aruncata peste o baza militara izolata. Nu era necesara distrugerea unui oras mare. Si indiferent care e justificarea explodarii Hirosimei, este mult mai greu sa aperi aruncarea celei de-a doua bombe atomice, de data asta peste Nagasaki.”

Vezi si Incredibila povestea a celor 1000 de cocori de la Hiroshima

Dupa distrugerea cu bombe de foc a Hamburgului in 1943, dupa holocaustul din Dresden din mijlocul lui februarie 1945 si dupa asaltul cu bombe de foc asupra Tokioului si a altor orase japoneze, conducatorii americani – dupa cum consemneaza Generalul Leslie Groves a Armatei SUA – ”erau deprinsi cu uciderea in masa a civililor.”2

”Experimentul a fost un succes coplesitor,” le-a spus presedintele Harry S. Truman camarazilor lui, dupa ce a fost informat ca armata SUA a aruncat bomba atomica peste Hirosima.

”Dupa bombardament, realizatorii japonezi de filme au incercat sa documenteze oroarea pe care bomba atomica a lasat-o in Japonia. Vazand acest act ca pe o posibila amenintare, armata SUA a confiscat toate inregistrarile japonezilor si a dat un ordin prin care interzicea filmari de orice fel.”

Hirosima si Nagasaki. MINCIUNA si ADEVAR:

Minciuna: japonezilor din aceste orase le-au fost aruncate pliante prin care se avertizau civilii sa evacueze.
Adevar: pliantele au fost aruncate dupa bombardarea Hirosimei si Nagasaki.

Minciuna: utilizarea bombelor atomice a scurtat razboiul.
Adevar: japonezii cautau sa faca pace cand acestia s-au intors de la Conferinta Potsdam pe 3 august 1945, cu trei zile inainte ca armata SUA sa bombardeze Hirosima.

Minciuna: Hirosima a fost bombardata pentru ca era o importanta baza militata japoneza.
Adevar: a fost bombardat centrul orasului Hirosima, care avea o populatie de 350.000 de oameni (civili).
Adevar: numai patru din cele 30 de tinte erau, in fapt, de natura militara. 4

In adevar, bombardarea atomica a oraselor Hirosima si Nagasaki au fost experimente orchestrate si sustinute de evrei.

”S-ar putea ca niciodata sa nu trebuiasca sa folosim armamentul nuclear in operatiuni militare, intrucat simpla amenintare a folosirii lui, va determina orice oponent sa ni se predea”

– Chaim Weizmann [evreu]

Referinte:

1 Institute for Historical Review Article: Was Hiroshima Necessary? Why the Atomic Bombings Could Have Been Avoided, de By Mark Weber

2 Idem.

3 Idem.

4 www.naturalnews.coma

Sursa: nationalisti.ro

Adauga un comentariu