Jocuri

Hitman: Absolution – noi detalii despre poveste si personaje – VIDEO

Publicat: 02 mai 2012

Square Enix si IO Interactive au lansat cea de-a doua parte a seriei „The International Contract Agency Files”, dedicata familiarizarii jucatorilor cu firul narativ si personajele viitorului Hitman: Absolution.

De aceasta data, materialul video il are in prim plan pe Benjamin Travis, personajul care devine persoana de contact a Agentului 47, in urma decesului Dianei Burnwood. Nu lipsesc nici interviurile cu actorii Powers Boothe (Sin City, The Avengers) si Shannyn Sossamon (A Knight’s Tale), care ii interpreteaza pe Benjamin Travis si pe secretara acestuia.

Povestea din Hitman: Absolution ii va purta pasii Agentului 47 printr-o aventura mult mai „intima”, cu un caracter personal mult mai accentuat. Nevoit fiind sa accepte ceea ce producatorii numesc „cel mai periculos contract al carierei sale”, Agentul 47 devine principala tinta a tuturor autoritatilor, un intreg oras aflandu-se pe urmele sale.

Cel mai nou joc al seriei Hitman se lauda de asemenea cu cel mai mare buget de productie folosit vreodata de un joc realizat in Danemarca.

Hitman: Absolution urmeaza sa fie lansat in cursul acestui an, pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3.loading...

Adauga un comentariu