Magazin

Horatiu Malaele va primi o stea pe Aleea Celebritatilor

Publicat: 31 iul. 2012
1

Actorul Horatiu Malaele va avea de joi o stea pe Walk of Fame-ul autohton, aleea celebritatilor aflata in Piata Timpului din Capitala, in semn de recunoastere si pretuire pentru o viata daruita teatrului.

„Un artist vrajitor, care se misca cu modestie, simplitate si cucereste sali intregi doar prin simpla prezenta acolo. Are umor si improvizeaza tot timpul. Sunt onorat ca a dat curs invitatiei de a relua spectacolul ‘Podul’ si de a monta ‘Lautrec la Bordel’ pe scena Teatrului Metropolis.

Umorul lui Horatiu are puterea de a sintetiza tristetea unei umanitati, dar si frumusetea, poezia si sensibilitatea ei, si tocmai de aceea se inscrie in seria scurta a marilor comedianti ai lumii”, a declarat directorul Teatrului Metropolis, George Ivascu, potrivit realitatea.net.

Cu acelasi prilej, actorul Horatiu Malaele va primi si Placheta Orasului Bucuresti, din partea primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu.

Pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului stralucesc deja stelele altor mari personalitati: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Stefan Iordache (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu, Tamara BuciuceanuBotez, Ileana Stana Ionescu, Sebastian Papaiani, Ion Caramitru, Draga Olteanu Matei, Mircea Albulescu, Mariana Mihut, Marin Moraru, Iurie Darie, dar si a Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L. Caragiale”.

Adauga un comentariu