Mozaic muzical

Horia Brenciu câștigă o sumă frumușică din Youtube. „Adevărata motivație a podcastului…”

Publicat: 18 nov. 2021
Horia Brenciu zambeste larg
Horia Brenciu ar putea face bani frumoși cu podcastul său, respectiv între 670 și 10.700 de dolari pe an

Horia Brenciu a intrat pe Youtube cu un nou podcast. Prima ediție a avut loc pe 8 noiembrie, când a avut-o invitată pe Adela Popescu. Podcast-ul găzduit de cântăreț a avut un mare succes încă de la prima transmisie. Mai multe porțiuni din acesta au devenit la scurt timp virale.

Horia Brenciu este cunoscut în toată România, însă nu același lucru se poate spune despre soția lui, Alice, care a împlinit 51 de ani de curând. Acesta este un personaj spumos și fără secrete în spațiul public, însă foarte discret când este vorba despre familia sa.

Artistul a înregistrat rezultate uimitoare cu podcastul său

Podcastul găzduit de Horia Brenciu se numește ”Lucruri simple”. Pagina de Youtube are 63.000 de urmăritori, iar în ultimele zile a înregistrat 3.200 de noi abbonati.

Potrivit Socialblade.com, Horia Brenciu ar putea face bani frumoși cu podcastul său, respectiv între 670 și 10.700 de dolari pe an. Pe lună, Horia Brenciu și ”Lucruri simple” ar putea să câștige între 56 și 890 de dolari.

Horia Brenciu a vorbit despre noul său proiect de pe YouTube.

”Toată viaţa am dat interviuri, am dat sute de interviuri. Pentru asta a trebuit să vorbesc mult, foarte mult. Până acum! De acum încolo voi învăţa să tac! Să tac şi să ascult poveşti. De ce? Pentru că începem podcastul.

Podcastul meu: Lucruri simple. Eu nu voiam doar să fac un simplu dialog cu cineva, să-l pun în fața camerei și să îl întreb ce mai faci, cum a fost adolescența, copilăria ta, a trecut o oră jumătate de discuție, am pus clipul pe Youtube și gata. Pentru mine adevărata motivație a podcastului este să îl surprind plăcut pe cel din fața mea. Dacă el se bucură apoi se pot bucura mai departe și cei care văd momentul”, anunţa Horia Brenciu într-un promo la ”Lucruri Simple”.

Horia Brenciu a dezvăluit cine este mama biologică a lui Toma

În 2016, Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu l-au adoptat pe Toma, iar de atunci au simțit că familia lor este acum completă. Micuțul s-a încadrat foarte bine în familia lor.

„Toma este băiatul nostru (…). Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc.

Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina şi Toma sunt de nedespărţit, iar Alice sta cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele, a declarat fericit Horia Brenciu.

Recent, Horia Brenciu și-a lansat un podcast intitulat ”Lucruri simple” pe Youtube. Artistul se bucură de un mare succes cu show-ul său și a reușit să devină viral.

Adauga un comentariu