Mozaic muzical

Horia Brenciu, suma colosala ceruta in prima zi a anului Cati bani a vrut vedeta pentru un spectacol sustinut imediat dupa Revelion

Publicat: 14 ian. 2018
3

Horia Brenciu detine suprematia in privinta finantelor la inceputul acestui an! Astfel, dupa o noapte de Revelion fructuoasa, artistul a inceput foarte bine si 2018.

“Horia a avut cantari de Anul Nou pe sume uriase, in jur de 30.000 de euro, insa si-a meritat toti banii in locurile in care a urcat pe scena alaturi de formatia lui. Daca ne gandim ca a avut trei spectacole, va dati seama cat i s-au marit conturile de Sarbatori”, au povestit persoane din showbiz.

Pe de alta parte, Brenciu a incasat “banuti” buni si in a doua zi din an! “Invitat sa cante la Poiana Brasov, la un hotel de patru stele, Horia a luat in jur de 17.000-18.000 de euro! E adevarat, ca nu ii revin lui toti, ci si componentilor formatiei, insa tot ii ramane in mana o suma consistenta”, au conchis oameni din jurul lui.

Aceasta este singura fotografie in care Stefan Banica jr apare alaturi de regretatul sau frate, Alexandru! Tanarul a murit la 25 de ani, intr-un accident de masina – Foto

Stefan Banica jr a avut un frate vitreg care a decedat in conditii tragice.

Marele actor Stefan Banica (1933-1985) a avut doi baieti, pe Stefan (50 de ani), si el artist celebru, si Alexandru Silviu, un tanar care a murit la doar 25 de ani, in 2001, ca urmare a unui tragic accident rutier. In ciuda faptului ca intre cei doi frati de tata era o diferenta de 8 ani, Stefan si Alexandru se intelegeau foarte bine, cantaretul sprijinindu-l pe Alex din toate puterile.

Imagini aici
Adauga un comentariu