Mozaic muzical

Horia Mihail incepe un nou turneu Pianul Calator 2016

Publicat: 16 mart. 2016
3

Romantic exclusiv. Chopin. Cu aceasta propunere muzicala, Horia Mihail porneste din nou la drum insotit de un pian de concert, pus la dispozitie de Radio Romania. Turneul Pianul Calator, editia a VI-a, va avea loc in perioada 24 martie – 21 mai 2016, in 19 localitati din tara si la Chisinau.

Lumea lui Chopin ne este dezvaluita in toata splendoarea ei in cadrul acestor recitaluri si concerte care vor face mai frumoasa si mai calda primavara melomanilor.

Vezi si N-a scapat de cancer! Leo Iorga se opereaza a patra oara

Este deja binecunoscuta povestea acestui turneu desfasurat cu scopul de a aduce bucurie melomanilor, dar avand si obiectivul generos de a darui unui oras un pian de concert cu drept de folosinta pentru urmatorii ani (pentru a incuraja alte evenimente muzicale de marca). In urma celui de-al saselea turneu, Pianul Calator, pus la dispozitie de Radio Romania, va ramane pentru urmatorii ani la Alba Iulia.

Dar la Tulcea si la Roman si Deva pianistul se va reintalni si cu celelalte piane calatoare, ramase acolo in anii 2013, 2014 si 2015. Traseul turneului va putea fi urmarit pe www.pianulcalator.ro sau pe frecventele posturilor publice de radio.

Pianul Calator este un proiect Radio Romania organizat de Centrul Cultural Media Radio Romania, Asociatia Culturala Accendo si Fundatia Marconi.

Adauga un comentariu