Sport

Horia Tecau continua sa spere la Turneul Campionilor. Calificare în semifinale la Basel

Publicat: 27 oct. 2016
1
Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer s-au calificat în semifinalele probei de dublu la turneul ATP de la Basel si continua sa spere la o calificare pe ultima suta de metri la Turneul Campionilor, de la Londra.
 
Tecau si Rojer i-au învins în sferturile turneului dotat cu premii în valoare de 1 701 320 de euro pe Treat Huey (Filipine) si Max Mirnîi (Belarus), contracandidati la un loc la Turneul Campionilor, scor 6-7 (9), 6-4, 10-4, dupa o ora si 34 de minute de joc.
 
Perechea româno-olandeza se afla pe locul 9 în ierarhia ATP Race, iar Huey si Mirnîi se afla pe pozitia a opta, ultima care asigura prezenta la turneul londonez.
În cazul unui triumf în Elvetia, Horia Tecau si Jean-Julien Rojer vor urca pe loc calificant pentru Londra înaintea turneului de la Paris, ultimul la care vor participa înaintea Turneului Campionilor.
 
Tecau si Rojer si-au asigurat un cec de 26 020 de euro si 180 de puncte ATP si vor juca în penultimul act contra învingatorilor din meciul Raven Klaasen (Africa de Sud)/Rajeev Ram (SUA), favoriti 3, si Robert Lindstedt (Suedia)/Michael Venus (Noua Zeelanda).
Tot astazi, Florin Mergea si britanicul Dominic Inglot vor evolua în sferturi contra cuplului Marcel Granollers (Spania)/Jack Sock (SUA), cap de serie numarul 4.
Adauga un comentariu