Sport

Horia Tecau rupe tacerea dupa finala olimpica pierduta: „Numai noi stim cat efort am depus”

Publicat: 15 aug. 2016
1

Horia Tecau a facut o postare pe Facebook, în care spune ca este fericit ca a trait experienta câstigarii medaliei de argint la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro împreuna cu prietenul sau Florin Mergea. „Numai noi stim cât efort am depus pentru a câstiga aceasta medalie pentru noi, pentru tara noastra, pentru familiile noastre, pentru prieteni si fani. Sunt fericit ca am trait aceasta experienta împreuna cu prietenul meu Florin Mergea”, a scris Tecau.

Florin Mergea si Horia Tecau au obtinut, vineri noaptea, medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, fiind învinsi de spaniolii Rafael Nadal si Marc Lopez, în finala de dublu masculin. Tecau si Mergea au pierdut în trei seturi, 2-6, 6-3, 4-6.

Tecau si Mergea vor participa saptamâna viitoare în proba de dublu a turneului de la Cincinnati (SUA), dotat cu premii în valoare totala de 4.362.385 de dolari. Perechile Horia Tecau/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numarul 5, si Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India), cap de serie numarul 7, vor intra în concurs direct în turul doi. Cele doua cupluri se afla pe aceeasi parte de tablou si se pot întâlni în semifinale.

Adauga un comentariu