Magazin

HOROSCOP 13 octombrie 2016: Se anunta schimbari pozitive pentru Balante iar Berbecii vor avea o viata romantica mai buna

Publicat: 13 oct. 2016
O sa facem tot ce ne sta in putinta sa fim o echipa cu partenerii de afaceri, cu coechipierul de viata, sa ne-ntelegem cu toata lumea c-avem unda verde de la Jupiter, Marele Benefic. Vibratia zilei este patru si sa tinem cont de ai nostri din familie atunci cand luam decizii importante.
BALANTA
Se-anunta niste schimbari – in bine – la serviciu si poate profitati de conjunctura sa prindeti o avansare, o marire de salariu, niste beneficii, cat de cat.
SCORPION
O sa luati din particular, probabil, niste bani si o sa fiti la zi cu cheltuielile, sa va permiteti si o iesire in weekend sa va destindeti.
SAGETATOR
Se pare c-o sa puneti punctul pe I sa va mearga mai bine in afaceri, sa va luati banii, sa va asigurati continuitate ca s-aveti o sursa constanta de bani.
CAPRICORN
Poate mai negociati un job particular ca sa aveti niste bani de cheltuiala, in plus pe langa cei de rate, facturi si alte neprevazute.
VARSATOR
O instiintare ca vi s-a aprobat o cerere, ca va puteti angaja acolo unde v-ati depus CV-ul si o sa fie pe masura asteptarilor voastre.
PESTI
Un semn de viata de la cineva care vrea sa fiti impreuna si sunt sanse mari sa va-ntelegeti, sa duceti o viata frumoasa, asa cum ati sperat.
BERBEC
Comunicarea cu partenerul de suflet e mult mai directa si puteti ajunge la casatorie si sa traiti in buna intelegere, sa va intemeiati o familie.
TAUR
Va pune pe ganduri o oferta de lucru si s-ar putea s-o acceptati ca sa faceti rost de bani sa “stingeti” un credit, niste datorii, sa mai respirati si voi.
GEMENI
Vestile sunt amestecate la voi si o sa va descurcati indiferent de ce provocari vor aparea peste noapte, pentru ca sunteti intotdeauna pe faza.
RAC
O sa va puteti reface viata sentimentala si sa va cumparati o casa, si sa va gospodariti frumos, sa faceti o echipa de nota zece!
LEU
Poate incepeti niste cursuri, o specializare si sa lucrati apoi intr-un domeniu captivant si care sa va asigure un trai decent, un salariu atragator.
FECIOARA
O sa le gasiti o intrebuintare banilor din cont si ca sa nu apara disensiuni in familie, va consultati si cu ai vostri inainte de a face achizitiile respective.


loading...

Adauga un comentariu