Magazin

Horoscop 2019. Care sunt zodiile care vor avea parte de reusite pe toate planurile

Publicat: 21 nov. 2018
1

Anul 2019 deja se anunta a fi unul grozav pentru unele zodii

Cateva semne zodicale vor avea parte de reusite pe toate planurile.

Berbec

Berbecii, ambitiosi din fire si foarte hotarati, vor avea un an fantastic in 2019. Au muncit din greu in 2018, dar rezultatele eforturilor lor nu vor intarzia sa apara. Primele castiguri vor putea fi vazute chiar in prima decada a anului viitor. In ceea ce priveste dragostea, Berbecii vor avea surprize mari din partea partenerilor de viata. Fie vor fi ceruti in casatorie, fie isi maresc familia cu un nou membru. Romantismul va fi prezent tot anul.

Leu

Leii vor avea castiguri uriase in 2019. Au sanse sa devina foarte bogati, daca isi urmeaza cu strictete planurile puse la punct la final de 2018. Vor avea parte de un an de vis si nu vor mai fi nevoiti sa munceasca prea mult, deoarece banii vor veni fara prea mari eforturi.

Sagetator

Fericirea Sagetatorilor in anul 2019 vine mai ales din plan familial. Isi gasesc linistea in sanul familiei. Mai mult, nativii singuri au sanse sa isi intalneasca sufletul pereche. Se anunta casatorii, noteaza ele.ro. De asemenea, cei care sunt casatoriti, vor fi rasfatati de partenerul de viata. Linistea sufleteasca primeaza pentru nativii din Sagetator in anul 2019.

Adauga un comentariu