Diverse

Horoscop 2019 Mihai Voropchievici. Zile superbe, cu impliniri, prosperitate si evenimente magice

Publicat: 19 nov. 2018
2

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la ”Adevaruri ascunse” previziunile din asa-numitul horoscop italic. Horoscop ”E un horoscop per cinci. Pleci de la prima zi, aduni cinci, descoperi a doua zi si descoperi tot lantul de numere pentru care sunt predictiile” a explicat Mihai Voropchievici.

Horoscop Tipologia A: 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31 – 2019 va fi un an excelent. Zile superbe, cu impliniri, prosperitate, evenimente magice. Bun pentru casatorii, calatorii, foarte bun pentru cupluri. Cuplul este pe primul plan in acest an. Poate aparea o mutare pe alte meleaguri. Mult noroc, oferte de munca si oferte de afaceri. Va puteti transforma proiectele in realitate. Relatiile cu probleme – an de ruptura si apar noi inceputuri. Sustinerea partenerului te ajuta sa iti indeplinesti un mare vis. Anul 2019 te face un vizionar. Stii cum sa te descurci.

Horoscop Tipologia B: 2, 7, 12, 17, 22, 27 – Anul oportunitatilor si parteneriatelor. Sa luati o decizie clara, ce va doriti cu adevarat. Clar, scurt si la obiect. Sunt mari sanse sa vi se indeplineasca dorintele. Totusi, an agitat si schimbator in prima parte. Pana se linistesc apele sunt inca pe influenta anului 2018. Dupa trimestrul I vin multe surprize placute. Fericire, succes, abundenta financiara. Vin bani din surse nebanuite. Apar experiente inedite. Provocarea anului este sa va adaptati unor situatii.
 

Horoscop Tipologia C: 3, 8, 13, 18, 23, 28 – An de inventare si transformare, de eliminare a tot ce nu corespunde. Veti face curatenie in viata. Cuceriti telul treptat, dar sigur. Pas cu pas. Va formati contacte noi, care va ajuta in proiectele personale, castigand bani suplimentar. Multi va desprindeti din relatiile toxice care va trag in jos. Cei aflati intr-o pauza relationala pot cunoaste o persoana langa care vor inflori si se vor regenera.

Horoscop Tipologia D: 4, 9, 14, 19, 24, 29 – Sunteti in primul plan, este un an ”intim”. Faceti curatenie in propriul suflet, nu mai stam sa suspinam dupa nimeni. Va ofera anul acesta iubire si compasiune in masura cu care si voi le oferiti. An de explorare, introspectie. Va aduceti dorintele in prim-plan. Faci pace cu tine si cu trecutul. In al doilea semestru anul promite lucruri benefice si senzationale pentru un viitor apropiat, unul pana in cinci ani.

Horoscop Tipologia E: 5, 10, 15, 20, 25, 30 – An karmic, revelator, dar cu lectii frumoase si darnice. Accepta provocarile si demonstreaza cat de capabil esti. Este un an intens, cu dezvoltare spirituala. Calatoriti mult, sunteti sanatosi, partenerii de viata va rasfata. Divergentele care au fost in cuplu dispar ca prin minune. In a doua parte a anului apar realizari minunate in familie si plan profesional.

Adauga un comentariu