Magazin

HOROSCOP. Afla ce-ti rezerva astrele in aceasta zi

Publicat: 27 mart. 2016
BERBEC – Pentru ca nu v-ati tinut promisiunile, acceptati sa faceti ore suplimentare in week-end. Persoanele dezamagite vor fi cele care nu v-au vazut de multa vreme pe acasa.
TAUR – Pentru a duce la indeplinire programul prestabilit, va trebui sa apelati la multe ajutoare. Dupa-amiaza, un bun prieten va cere sa mergeti impreuna la cumparaturi.
GEMENI – Va descoperiti o noua pasiune sau vi se indeplinesc cele mai secrete dorinte. Este de preferat sa nu marturisiti nimanui ca situatia financiara este pentru moment excelenta.
RAC – Pastrati o discretie absoluta in ceea ce priveste planurile pentru saptamana viitoare, cu toate ca nu sunteti motivat decat de dorinta de a face o surpriza cuiva drag.
LEU – Veti participa la evenimente importante, anuntate din timp, care insa va vor surprinde prin amploare si durata. Dupa-amiaza, „cimentati”  noile relatii sau va vizitati rudele.
FECIOARA – Descoperiti ca persoanele invitate de partener va sunt absolut antipatice si aproape ca le desconsiderati. Dupa-amiaza, din nefericire, nu gasiti motive pentru a pleca de acasa.
BALANTA – Considerati ca promisiunile facute in timpul saptamanii nu mai sunt valabile si va vedeti de treburile casnice. Dupa-amiaza, primiti o invitatie surprinzator de placuta.
SCORPION – Dimineata, munca obositoare cu amici noi, foarte pretentiosi. Dupa-amiaza, insistati sa fie invitata acasa o persoana pe care nu ati vazut-o de mult timp si de care va este dor. 
SAGETATOR – Aflati secrete importante si dati dovada de o sinceritate exagerata. Nu este cazul sa va mirati daca veti crea conflicte perene ori reactii in lant (despartiri ori chiar critici). 
CAPRICORN – Vreti, nu vreti, va trebui sa vorbiti intreaga zi cu persoane pentru care nu simtiti decat indiferenta, insa propunerile acestora sunt acceptate de familie si puse in practica imediat.
VARSATOR – Aveti posibilitatea sa va razbunati pe o persoana care v-a afectat viata sentimentala prin intrigi repetate. Nu sunteti decis cum este bine sa actionati pentru moment.
PESTI – Pentru ca nu v-ati mai ocupat de mult timp de treburile casnice, va trebui sa acceptati ajutor din partea invitatilor. Vi se cer „recompense” care va depasesc posibilitatile.


loading...

Adauga un comentariu