La psiholog

Horoscop arab: ce semn iti corespunde si detaliile importante pe care le dezvaluie despre tine

Publicat: 08 dec. 2015
7
Iata care sunt perioadele zodiilor arabe, pentru a fi mai simplu sa identificati sub ce semn v-ati nascut si sa descoperiti arma alba care simbolizeaza destinul de care veti avea parte, conform horoscopului arab. 
Horoscop arab: semnele zodiacului 
Sabia: 24 noiembrie – 3 ianuarie 
Ghioaga: 4 ianuarie- 10 februarie 
Arcul: 11 februarie – 19 martie 
Cutitul: 20 martie – 1 mai 
Pumnalul: 2 mai – 15 iunie 
Sulita: 16 iunie – 22 iulie 
Prastia: 23 iulie – 4 septembrie 
Spada: 5 septembrie – 14 octombrie 
Buzduganul: 15 octombrie – 23 noiembrie 
Horoscop arab: caracteristicile fiecarui semn 
Sabia: 24 noiembrie – 3 ianuarie
Plini de energie si cu chef de viata, nativii acestui semn incep multe actiuni, pe care adesea nu le finalizeaza, noteaza eva.ro. Sunt percepute drept persoane superficial si au nevoie sa invete ce inseamna organizarea. Sunt adevarati cuceritori, asa ca nu duc lipsa de pretendenti, insa le este greu sa ramana mult timp alaturi de cineva, pentru ca se plictisesc destul de repede.
Ghioaga: 4 ianuarie- 10 februarie 
Persoanele nascute sub acest semn sunt firi puternice si par insensibile, dar ascund un suflet bun, in ciuda faptului ca spun lucrurilor pe nume, oricat ar fi de dureroase. Nu au intotdeauna rabdare cu cei care sunt sau par mai slabi decat ei, iar viata le arata ca pot avea de invatat si de la persoanele pe care le considera inferioare. 

Care sunt cele mai orgolioase zodii 

Arcul: 11 februarie – 19 martie 
Desi par increzatori si incearca sa demonstreze acest lucru, sunt nesiguri si rareori au incredere in fortele proprii. Firea duala ii impiedica adesea sa realizeze ceea ce-si doresc, iar regretele ii coplesesc mai ales atunci cand actioneaza pentru a le face altora pe plac. Linistea vor reusi sa o capete numai daca invata sa echilibreze cele doua caracteristici opuse care ii definesc.
Cutitul: 20 martie – 1 mai 
Perseverenti, muncitori si incapatanati, nativii nascuti sub acest semn trec destul de repede peste dezamagiri si gasesc mereu forta sa o ia de la capat. Un impediment in drumul lor spre succes in orice si-ar propune este impulsivitatea. Regreta actiunile facute sub impulsul furiei, mai ales ca se intampla sa reactioneze destul de violent. 
Pumnalul: 2 mai – 15 iunie 
Sunt persoane nascute pentru a accede pe cele mai inalte trepte sociale, iar pentru a-si atinge scopul sunt dispusi sa munceasca enorm si sa faca sacrificii. Responsabilitatea de care dau dovada in orice situatie ii duce in punctul de a-si pune in pericol sanatatea, pentru ca isi forteaza limitele pentru a duce la capat ce au promis. 
Sulita: 16 iunie – 22 iulie 
Viitorul este esential pentru acesti nativi energici si hotrati sa faca lucruri importante in viata. Dupa ce-si intemeiaza o familie se dovedesc cele mai iubitoare persoane cu partenerii de viata si cu copiii. Intuitia formidabila ii ajuta sa se fereasca de persoanele care le pot face rau, iar prietenii ii apreciaza pentru discretia de care dau dovada.

Zodii de care sa nu te indragostesti 

Prastia: 23 iulie – 4 septembrie 
Persoane independente, acesti nativi nu accepta nicio forma de constrangere. Sunt adeptii schimbarii si simt des nevoia sa o ia de la capat, in toate aspectele vietii. Resping traditiile si formele invechite de a gandi si a actiona, dar totusi trebuie sa invete ca au nevoie si de stabilitatea pentru a reusi in viata. 
Spada: 5 septembrie – 14 octombrie 
Au puterea de a infaptui lucruri marete, dar numai daca reusesc sa-si urmeze drumul fara sa se lase distrasi de la scopul stabilit. Intuitia foarte buna ii ajuta in drumul lor, si poate de aceea le si place sa se implice in situatii dificile, pentru a vedea cum si daca vor reusi sa le duca la capat cu succes. 
Buzduganul: 15 octombrie – 23 noiembrie
Persoane autoritare si puternice, nativii nascuti sub acest semn sunt lideri innascuti. Extrem de calmi, pare ca iau intotdeauna cele mai bune decizii. Pot da impresia ca sunt oameni reci, chiar periculosi, celor care nu ii cunosc prea bine. Nu exista se se foloseasca de toate avantajele pentru a-si atinge scopurile, si au nevoie sa-si domoleasca tendinta de tiranie si autoritate extrema.
Adauga un comentariu