Magazin

Horoscop chinezesc 2014. Cum stai cu banii in anul Calului de Lemn

Publicat: 16 ian. 2014
1

Afla ce inseamna asta si cum ne vor influenta astrele situatia financiara, pentru fiecare zodie in parte. Click aici pentru a afla care este zodia ta in zodiacul chinezesc.

Sobolan
Nativele nascute in anul Sobolanului nu vor avea prea mare succes din punct de vedere financiar, cel putin nu in prima parte a acestui an. Trebuie sa fie foarte atente si sa dea dovada de responsabilitate si maturitate atunci cand vine vorba de astfel de decizii. La sfarsitul acestei perioade, veniturile se vor mai rotunji, si asta doar datorita dedicarii tale la locul de munca.

Bivol
Nativele nascute sub semnul Bivolului vor cunoaste succesul in acest an, si asta doar datorita muncii asidue pe care o fac. Nu te lasa trasa inapoi de nimeni si de nimic, si urmeaza-ti planul fara sa te abati de la el. Perseverenta de care dai dovada te va ajuta sa primesti laudele pe care le meriti, dar si recompense banesti substantiale.

Tigru
Nativele nascute in anul Tigrului trebuie sa fie mai atente cu cheltuielile si sa se gandeasca de doua ori inainte de a achizitiona ceva. Sunt foarte muncitoare si ambitioase, fapt pentru care lupta sa castige cat mai mult. Grija de a nu pierde tot intr-un timp foarte scurt trebuie sa fie mereu in capul lor, altfel risca sa fi muncit degeaba.

Iepure
Nativele nascute in anul Iepurelui vor munci din greu in aceasta perioada, pentru ca dorinta lor cea mare este sa aiba tot ce isi doreste si sa isi poata permite acest lucru. Trebuie sa evite sa risipeasca banii, altfel vor risca sa piarda tot, mai ales la sfarsitul acestul an.

Dragon
Femeile din Dragon lupta mai mult pentru pozitie sociala, decat pentru bani, dar acest lucru le implica de fapt pe amandoua. Siguranta de sine le va aduce succesul, mai ales ca va atrage de partea ei oportunitati inedite. Ar fi bine sa stie unde sa se opreasca, pentru ca dorinta de a avea tot mai mult le poate impinge spre pierderea a ceea ce au obtinut pana an acel moment.

Sarpe
Nativele nascute in anul Sarpelui reusesc, in sfarsit, sa vada primele rezultate ale muncii de anul trecut. Ele vor fi atat substantiale, cat si morale. Trebuie sa invete sa se adapteze oricarei situatii si sa fie pregatite oricand pentru schimbare, pentru ca aceste situatii sunt foarte posibile.

Cal
Nativele nascute in anul Calului vor fi influentate pozitiv de astre in aceasta perioada. Este un bun moment pentru investitii, pentru ca rezultatele nu vor intarzia sa apara. Trebuie sa aiba grija sa isi tina bugetul in frau si sa nu cheltuiasca peste masura. Lista de cumparaturi, fara abatere de la ea, este cea mai buna solutie.

Capra
Nativa nascuta in anul Caprei o sa aiba parte de multe sanse menite sa ii umple buzunarele, trebuie doar sa fie foarte atente sa nu le scape. Este un an in care vor decide sa puna bani deoparte, si nicidecum sa ii cheltuie. Planurile sunt pe primul lor, si acestea sunt marete.

Maimuta
Nativa nascuta in anul Maimutei va avea bani din plin, doar ca trebuie sa invete cum sa ii gestioneze eficient. Sunt posibile unele cumparaturi neprevazute, dar asta nu inseamna ca vei face gaura in buget. Daca muncesti cu drag si spor, veniturile se vor regenera.

Cocos
Nativele nascute in anul Cocosului trebuie sa invete sa se adapteze oricarei situatii si sa nu le fie teama ca toate acestea se vor rasfrange asupra situatiei financiare. Este important sa variezi, iar anul acesta iti poate aduce oportunitati pe masura.

Caine
Nativa nascuta in acest semn zodiacal va avea un an foarte bun din punct de vedere financiar. Acestea vor evolua profesional, lucru care le va aduce multi bani in buzunar. Pe scurt, isi vor putea permite aproape tot ce isi doresc si vor fi chibzuite atunci cand vine vorba de cheltuieli impulsive.

Mistret
Nativa nascuta in anul Mistretului va face multe compromisuri pentru a putea sa cunoasca succesul pe plan profesional. Piedici vor fi multe, dar va reusi daca aceasta nu renunta. Datorita perseverentei, conturile se vor umple, dar si responsabilitatile vor fi pe masura.

Citeste si: Cum vei sta cu dragostea in anul 2014!

Adauga un comentariu