La psiholog

Anul Nou Chinezesc: descoperiți horoscopul 2020, pe scurt

Publicat: 08 feb. 2020

Horoscop chinezesc 2020. Anul Șobolanului a început pe 25 ianuarie 2020 și este influențat în mare măsură de caracterul ambițios, combativ și ingenios al șobolanului de Metal. Horoscopul chinezesc este ilustrat de 12 animale și este reînnoit la fiecare 12 ani. Pentru a afla ce v-au pregatit astrele in 2020,in dragoste, succesele profesionale sau prieteni, consultați animalul care corespunde datei dvs. de naștere!

Sobolan

Va fi pentru tine anul tuturor posibilelor, anul provocărilor și un mare succes profesional.

Horoscop chinezesc 2020. Bou

Dacă ați avut în minte câțiva ani un nou proiect profesional, o recalificare sau o asumare a anumitor riscuri, luna martie va fi luna ideală pentru a profunda.

Tigru

Încurajați-i pe cei mai mici, primiți vești de la bătrâni, aveți o voce corectă și o atitudine responsabilă. Deveniți conștienți de locul dvs. în această lume și de impactul său, inspirați-vă de bărbați și femei remarcabile.

Iepure

Vei simți o nevoie profundă de a te înconjura de ceea ce te face cu adevărat fericit, de ceea ce se potrivește valorilor tale și de oameni care te fac să vezi lumea altfel.

Horoscop chinezesc 2020. Dragon

Motivat, pasionat, entuziast, profesional, nimic nu vă poate rezista.

Horoscop chinezesc 2020Sarpe

Răbdarea și calmul tău îi vor impresiona pe cei din jurul tău și îți vor câștiga câteva laude.

Cal

Un sfat, în fața neașteptatului, adoptă o răcoare impermeabilă.

Horoscop chinezesc 2020. Oaie

Slavă și fericire vă vor aștepta la sfârșitul drumului.

Maimuta

Prietenia și dragostea se vor întrepătrunde într-un vals tandru și romantic.

Horoscop chinezesc 2020. Cocos

Vei purifica într-o rutină confortabilă și liniștitoare.

Caine

Dacă ai avut un proiect important, o dorință de schimbare sau o recalificare în minte, acesta va fi momentul perfect pentru a crede în visele tale, pentru a avea încredere în steaua ta norocoasă și pentru a-ți oferi această șansă.

Porc

În luna martie vi se va face o propunere foarte interesantă. Ai încredere în tine și în talentul tău, te vei ridica la această provocare mâinile în jos.loading...

Adauga un comentariu