Magazin

Horoscop de weekend: 5-6 martie

Publicat: 05 mart. 2016

Pesti

Comunici excelent cu oamenii din preajma ta, iar acestia vor fi martorii transformarii tale. Faci o schimbare la care te-ai gandit de multa vreme. Va fi ceva impresionant.

Berbec

In prima parte a weekendului te ocupi serios de activitatile casnice si faci si unele modificari in privinta mobilierului. Apoi o sa analizezi niste rezultate care te vor ajuta sa iei o decizie in privinta vietii profesionale.

Taur

Ai programate multe intalniri in aceasta perioada si toate in interes personal. Dar acestea iti vor fi de folos si din punct de vedere profesional, dar mai tarziu.

Gemeni

Energia pe care o ai in aceste doua zile te va ajuta sa termini rapid tot ceea ce ai pe lista si o sa iti ramana timp si pentru familie. Organizezi o cina cu cei dragi.

Rac

Ai revenit la o idee mai veche care consta in rezolvarea civilizata a unui conflict care te impiedica sa semnezi un contract. Soarele te va influenta foarte mult.

Leu

Te gandesti la metode de relaxare noi, pentru ca ai epuizat ideile pe care le aveai. Un amic iti face o recomandare pe care o aplici imediat si simti rapid efectele.

Fecioara

Pui punct unor parteneriate mai vechi sau unor relatii cu niste prieteni pe care ii consideri toxici. O sa te simti mult mai linistit si vei fi deschis unor noi provocari.

Balanta

Te afli intr-un impas si trebuie sa iei o decizie rapida si foarte clara cu privire la o intrebare pe care ti-a adresat-o un amic acum cateva saptamani. Are legatura cu veniturile familiei, asa ca ar fi bine sa te consulti cu cei dragi.

Scorpion

Nu vrei sa pui punct trecutului pana cand nu claridici niste chestiuni. In acest conditii, si sambata, si duminica o sa vorbesti incontinuu la telefon si o sa te intalnesti cu diverse persoane.

Sagetator

Nu te multumesti cu raspunsurile unui apropiat in privinta unei gafe pe care a facut-o recent si continui cu demersul tau pana cand lucrurile vor fi cum vrei.

Capricorn

Faci un pas important pentru a ti se recunoaste valoarea. Cineva ti-a simtit lipsa si formuleaza o cerere pentru ca tu sa revii la activitatile vechi.

Varsator

Iti faci griji inutile in privinta unui eveniment organizat de un amic. Totul va iesi mult mai bine decat sperai si o sa petreci momente frumoase alaturi de oameni interesanti.loading...

Adauga un comentariu