Curiozitati

Horoscop dragoste septembrie. Ele sunt zodiile care isi gasesc marea dragoste la inceput de toamna

Publicat: 10 sept. 2019

Trei zodii sunt norocoasele lunii septembrie. Pentru acesti nativi romantismul pluteste ca un norisor deasupra capului lor. Sunt posibile noi relatii sau imbunatatirea celor existente. Citeste horoscop dragoste pentru luna septembrie si afla daca esti printre norocosi.

Prima luna de toamna aduce mari suprize pentru unele zodii, dar hai sa ne concentram asupra iubirii si asupra posibilelor relatii. Lor le surade norocul in dragoste pentru cel putin un anotimp.

Horoscop dragoste septembrie: zodia Gemeni

Jupiter este responsabilul pentru aceasta perioada romantica pe care o traversezi in luna septembrie. Aceasta planeta te va ajuta sa pui bazele unor legaturi puternice si de lunga durata. Chiar daca Mercur a parasit sectorul comunicarii, Jupiter te va ajuta sa fii vorbaret, deschis si dornic pentru a cunoaste persoana care ti-a picat cu tronc. 

Daca esti singur, avem vesti bune pentru tine! Mercur paraseste sectorul comunicarii si intra in sfera iubirii si a relatiilor. Mercur urmat de Venus iti aduc dorinta tot mai mare de a avea o relatie, ceea ce se va intampla in scut timp.

Horoscop dragoste septembrie: zodia Leu

Planeta Jupiter intra direct in sectorul romatismului, ceea ce insemnaa ca vei avea nevoie si vei oferi foarte multa tandrete si atentie. Marte intensifica tot ce Jupiter ar putea sa iti ofere in dragoste. Leul din tine se va transforma intr-o pisicuta planda.

Luna activeaza si erotismul tau ascuns. Mintea iti zboara tot mai mult si iti va aduce o perioada cel putin interesanta.

Pentru Leii singuri este o perioada buna sa isi gaseasca sufetul pereche deoarece este activata zona iubirii si a relatiilor. Pana pe 15 septembrie trebuie sa iti asculti in totalitate inima.

Horoscop dragoste septembrie: zodia Pesti

Jupiter vine cu vesti minunate in ceea ce priveste dragoste si pentru nativii zodiei Pesti. Acestia au sanse mari sa descopere marea iubire intr-un cerc de prieteni. O persoana pe care pana acum nu ai vazut-o cu alti ochi, din senin iti atrage atentia. Sa nu iti fie teama de ceea ce simti.

Ai tendinta sa faci gesturi pe care le credeai pana acum total deplasate, de dragul iubirii. Totul va veni de la sine.

Luna iti aduce si tie o perioada erotica de care te bucuri cu fiecare ocazie. Luna septembrie va fi una greu de uitat.
 loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit