Magazin

Horoscop dragoste. Zodii care iubesc in secret

Publicat: 20 nov. 2018
1

Horoscop dragoste. Top 3 zodii care iubesc de cele mai multe ori in secret. Afla cine poate avea cele mai ascunse trairi dintre toate zodiile.

Horoscop dragoste. Zodii care iubesc in secret – Leu
Leii sunt narcisisti, egoisti si isi esprima cugreu adevaratele trairi. Chiar daca ii ard pe interior sentimente pternice, ei nu vor face cunoscute aceste trairi prea usor.  In cazul in care un asemenea nativ iti lasa impresia ca te place, se recomanda sa fii tu cel care ia initiativa si, astfel, sa ii mangai orgoliul. Daca preferi alta metoda, mai exista varianta in care ii acorzi atentie speciala. Va dura o perioada pana va marturisi ce simte, dar asa ii pregatesti terenul.

Vezi si: Horoscop 21 noiembrie – O zodie se va confrunta cu probleme financiare

Horoscop dragoste. Zodii care iubesc in secret – Scorpion
Acesti nativi au obiceiul sa iubeasca din umbra. Le este teama de un refuz categoric asa ca prefera sa fie sigur atunci cand fac primul pas. Cum sa-l scoti pe scorpion din carapace?  Cea mai buna modalitate de a face acest lucru este sa ii ceri ajutorul atunci cand ai nevoie sa duci la bun sfarsit un proiect mai complicat sau ai nevoie de un sfat.

Horoscop dragoste. Zodii care iubesc in secret – Fecioara
Fecioarele  iubesc in secret oameni cu caracter puternic, din aceasta cauza le este teama sa isi exprime emotiile, pentru a nu fi batjocoriti de catre cei din jur sau chiar de catre cei pentru care au sentimente de iubire. Explica-i cu blandete ca fiecare om are si puncte slabe, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ramana tot timpul in acelasi stadiu.

Adauga un comentariu