Magazin

HOROSCOP. Iata ce-ti rezerva astrele in aceasta duminica

Publicat: 20 mart. 2016
BERBEC – Cu siguranta, va fi necesar sa faceti un drum neplanificat care va devalizeaza definitiv bugetul comun. Puneti la cale o maniera de actiune, care nu ar fi putut fi realizata fara o experienta anterioara.
TAUR – Interpretati gresit atitudinea unei persoane din anturaj si sunteti pe cale sa repetati o greseala. Ii ajutati pe cei din anturaj sa ia numai decizii corecte. Treziti simpatii si antipatii de moment.
GEMENI – Nu renuntati la cuceririle sentimentale de pana acum, dar nici nu vreti sa va implicati cu adevarat. Nu sunteti multumit de rezultatele muncii dv. si le cereti celor din anturaj sa va ajute fara bani.
RAC – Aflati ca este absolut necesar sa respectati un program strict sau sa faceti noi economii severe. Nimeni nu va intelege nemultumirea, deoarece toate darurile dv. sunt apreciate de partenerul de cuplu.
LEU – Aveti reactii foarte dure fata de restul familiei si chiar fata de amici, fara a va motiva iesirile. Sunteti modest si pierdeti prin faptul ca aveti senzatia ca vi se ofera mai mult decat vi se cuvine.  
FECIOARA – Tinerii se indragostesc, deci nu este de mirare ca si emotiile tuturor sunt foarte puternice azi. Cei din anturaj profita de naivitatea dv., iar persoana iubita este exasperata. Lipsa de realism.
BALANTA – Exista destule persoane in anturaj care incearca benevol sa va aduca pe calea cea „dreapta”. Vi se impune de doctor sa fiti mai cumpatat, insa deja v-ati obisnuit sa faceti multe excese alimentare.
SCORPION – Gasiti imediat cea mai buna metoda pentru rezolvarea tuturor problemelor financiare. Acceptati sfaturile amicilor, nu luati in seama ordinele si va certati cu cei ce va invadeaza casa. 
SAGETATOR – Reusiti fara efort sa-i puneti in umbra pe cei care se lauda ca au mai multa experienta decat dv. Nicio persoana din anturaj nu reuseste sa va satisfaca pretentiile. Bani prea putini, dar pasiuni multe.
CAPRICORN – Persoana cea mai draga continua sa va tachineze si azi (chiar va propune sa va iubiti numai platonic). Aveti pentru fiecare prieten cate un mic repros si va manifestati nemultumirea direct. Intrigi.
VARSATOR – Sunteti nemultumit, numai ca nu aveti cum sa reactionati in fata tuturor „adversarilor” declarati. Sunteti factorul cel mai important care intervine si pune in aplicare o judecata, facand dreptate.
PESTI – Nu mai doriti sa reluati relatiile cu rudele care v-au creat probleme, numai ca sunt foarte insistente. Nu va asteptati sa fiti recompensat, dar, oricum, toata lumea va respecta. Totusi, „pedepse” verbale.


loading...

Adauga un comentariu