Magazin

HOROSCOP. Iata ce-ti rezerva astrele in aceasta Duminica

Publicat: 24 apr. 2016
BERBEC – Relatiile familiale sunt exceptionale si este posibil ca si cele cu persoana iubita sa se schimbe in bine, dar numai daca respectati sfaturile unui amic cu mai multa experienta. Birocratie stresanta.
TAUR – Ca de obicei nu va lasati influentat, iar cei care va cunosc suficient nici macar nu vor incerca asa ceva, dar va vor sta alaturi, orice ati decide. Dati dovada de mai mult curaj decat pana acum.
GEMENI – Programul dv. este caracterizat de continuitate, dar si de stres si deceptii din cauza pierderii unor sperante. Sunteti marcat emotional de o veste primita din strainatate sau provincie.
RAC – Sustineti opiniile unor persoane pe care de abia le-ati cunoscut, iar seara va mirati ca cei dragi considera ca trebuie sa fiti mai bine informat. Barfe diverse, deloc nevinovate.
LEU – Vorbiti prea mult despre iubire, insa uitati sa ajungeti la timp la intalnirea cu partenerul de cuplu. Dupa-amiaza, sunteti chestionat fara niciun fel de mila de cei din anturaj. 
FECIOARA – Acceptati un nou contract doar pentru a oferi stabilitate financiara familiei dv. Dupa-amiaza, introduceti noi clauze si va afirmati cu tenacitate consideratiile pragmatice. 
BALANTA – Relatiile afective cu copiii ori persoanele dragi din anturaj vor suferi o transformare drastica. Deveniti mai autoritar si sunteti decis sa nu-i lasati sa plece de acasa!
SCORPION – Aveti senzatia ca cei din anturajul familial nu au niciun fel de merit, ba chiar strica ce este bun si vor sa promoveze idei false. Criticismul dv. ajunge la cote maxime!
SAGETATOR – Apreciati mult prea pozitiv calitatile persoanei iubite si aproape ca cei din jur va considera lipsit de simtul realitatii. Dupa-amiaza, relatiile sentimentale devin ultra fierbinti!
CAPRICORN – Depasiti cu usurinta orice interdictie si va impuneti cu fast idei oarecum banale. Dupa-amiaza, initiativele si energia dv. sunt admirabile, chiar daca ideile sunt lipsite de substanta. 
VARSATOR – Conflictele dispar in neant o data cu realizarile financiare exceptionale care apar pe neasteptate si va 
PESTI – Sunteti efectiv epuizat si nu mai suportati atatea informatii care vin si va dau peste cap principiile, deciziile si, in ultima instanta, sentimentele. Valori rasturnate.


loading...

Adauga un comentariu