Eveniment

HOROSCOP, luni, 12 noimebrie 2012

Publicat: 11 nov. 2012

Berbec
Intuitia si imaginatia sunt la cote foarte inalte. Exista riscul sa te copleseasca fantezia, te manifesti pasnic, calm, iubitor si cauti armonia in toti si in toate. in prima jumatate a zilei esti tentat sa studiezi si sa aprofundezi cunostinte, pentru ca ai putea fi incercat de frustrarea ca nu stii suficient. Dupa-amiaza debordezi de pasiune si esti fermecat de arta.

Taur
Dimineata acestei zile o dedici muncii si activitatilor de rutina. Te daruiesti trup si suflet activitatii de la serviciu, esti plin de entuziasm, pasnic si binevoitor. Dupa-amiaza iti concentrezi atentia asupra perteneriatelor oficiale in care esti implicat. Se pot ivi unele discutii provenite de la bunurile sau proiectele comune, ale caror avantaje nu iti sunt clare.

Gemeni
Incepi ziua plin de voie buna, jovial, jucaus si iti straluceste zambetul pe chip. Dupa pranz te dedici cu sarguinta muncii si relatiilor cu colegii sau subordonatii. Itele par destul de incalcite la serviciu si esti incercat in zona parteneriatelor. Poti simti o stare de confuzie, caci sefii ori nu iti comunica pe intelesul tau cerintele, ori primesti solicitari din mai multe parti.

Rac
in prima jumatate a zilei esti timid, emotiv si abia iesi din carapacea ta. Dispui de o intuitie extraordinara si iti recomand sa te relaxezi si sa te lasi ghidat de ea. Dupa-amiaza pare sa fie dedicata activitatilor recreative, in compania persoanei iubite si a copiilor. Nu sunt excluse unele polemici la locul de munca, unde esti bataios si cauti sa iti impui punctul de vedere.

Leu
Dimineata acestei zile este posibil sa ti-o petreci pe drumuri, incercand sa rezolvi unele situatii legate de serviciu. E posibil sa nu iti iasa toate din prima, caci ai putea trai senzatia ca ai un val pe ochi care te impedica sa patrunzi in profunzimea lucrurilor. Pastreaza-ti calmul si nu bate in retragere. Spre seara iti place sa iti incarci bateriile in compania familiei.

Fecioara
Te trezesti cu gandul la bani, faci bugete si planifici cheltuielile dis-de-dimineata. La domiciliu este rost de galceava, fie partenerul de viata nu stie cum sa iti intre in gratii ori discutiile se pot intensifica pronind de la unele demersuri legale ce vizeaza casa sau patrimoniul. Dupa-amiaza, o discutie cu un prieten drag sau cu un frate iti poate alunga grijile.

Balanta
in primele ore ale diminetii esti capricios, cauti sa obtii atentia si afectiunea celor din jur si, din fericire, reusesti, gratie talentului tau de a socializa. Dupa-amiaza sunt necesare unele cheltuieli, dar bugetul nu este chiar pe roze si te-ai putea desparti cu inima indoita de bani. Drumurile sunt la ordinea zilei si abia reusesti sa iti tragi sufletul. Fii prundent in trafic!

Scorpion
Dimineata esti discret, abia ti se face simtita prezenta si preferi sa cugeti in intimitatea gandurilor tale. Dupa masa devii preocupat de modul in care esti perceput de oameni, incerci sa recastigi terenul pierdut, dar iti vine greu sa renunti la masca de om serios. Evita speculatiile sau achizitia de obiecte de lux, caci exista riscul sa dai mai mult decat face.

Sagetator
Te remarci printr-un altruism si o generozitate iesite din comun. Fie ajuti batranele sa traverseze strada, fie le cedezi locul pe scaun in autobuz, cert este ca o faci cu mare drag. in a doua jumatate a zilei iti place sa actionezi discret si poti talcui mesajul zicalei "cugeti la nemurirea sufletului". Oamenii din jur iti sunt cele mai fidele oglinzi, priveste-te in ei.

Capricorn
Cariera si relatiile cu sefii si autoritatile sunt in prim-plan astazi. Intri usor pe sub pielea oricui si vrajesti usor pe oricine, gratie modului voluptuos in care comunici. Fii foarte atent pe ce documente iti pui semnatura, caci unele clauze ar putea fi ambigue. Pazeste-ti spatele si fii atent, in special la prieteni, caci poti afla ca unii dintre ei nu meritau sa te increzi in ei.

Varsator
De la primele ore ale diminetii iti place sa dezbati si sa iti pui cunostintele in slujba celorlalti. Poate se iveste ocazia de a ghida turisti rataciti prin oras, fie ei chiar straini. Dupa masa de pranz, plin de elan, iti propui sa rezolvi un proiect profesional care poate fi destul de dificil si consumator de timp. Bazeaza-te pe fortele proprii, caci anturajul iti poate rezerva surprize.

Pesti
Este o zi propice pentru a culege roadele financiare ale parteneriatelor in care esti implicat. in a doua parte a zilei esti preocupat de studiu, lectura, legate in special de investigatie sau de dezlegarea misterelor vietii. Esti destul de retinut vizavi de oamenii apartinand altor culturi, dar esti tolerant. Fii atent ce faci la serviciu, caci sefii nu par prea ingaduitori.loading...

Adauga un comentariu