Diverse

Horoscop Minerva primavara 2018 – Primavara aceasta este plina de surprize

Publicat: 07 mart. 2018

Primavara aceasta este plina de surprize din toate punctele de vedere. Astrologul Minerva ne spune care sunt cele mai importante aspecte de care trebuie sa tinem cont. Horoscop Minerva primavara 2018: La mijlocul lunii mai, mai precis in noaptea de 15 spre 16 mai, Uranus va intra in Taur pentru o perioada de sapte ani, tranzit care va dura pana in 2025. Taurul va aduce o anumita stabilitate acestei planete radicale, deoarece natura pamanteasca, de semn fix, a Taurului va diminua din ereziile si evenimentele neasteptate pe care le provoaca Uranus.

In timpul acestui tranzit, ne puteti astepta sa vedem schimbari ale fluxurilor financiare. Sistemul monetar va deveni, probabil, mai stabil, deoarece bancile si monedele virtuale dirijeaza schimbarea spre un sistem mai echitabil, in beneficiul omului de pe strada si a persoanelor dezavantajate.

Cum ciclul uranian dureaza aproximativ 84 de ani, putini vor experimenta acest tranzit de doua ori in viata. El va afecta in mod deosebit nativii Taur dar si pe cei care au planete in primele grade din Fecioara, Scorpion si Varsator.

Odata cu intrarea lui Uranus in Taur, avem ultima planeta lenta care isi va incheia anul acesta trecerea prin alte elemente decat cel material, alaturandu-se lui Pluto si Saturn care sunt in semne de pamant, iar Neptun si Jupiter in semne de apa.

Aspecte interesante

Jupiter aflat in Scorpion va face un trigon cu Neptun din Pesti in perioadele 25 mai – 13 iunie si 11 august – 25 august. Acest aspect intareste legatura intre planetele care stapanesc semnul, deoarece Jupiter este conducatorul traditional al Pestilor iar Neptun, cel modern. Trigonul este o conexiune benefica si arata ca va exista armonie si un sprijin atat pentru lucrurile legate de Jupiter cat si pentru Neptun, asa ca ne putem astepta la iluminare spirituala, la explorare religioasa, la aprecierea artei si culturii precum si la manifestarea tolerantei fata de diversitatea culturala si sistemele metafizice.

Din ce in ce mai multi oameni vor adopta practici esoterice sau cel putin vor deveni constienti de ce se intampla in jurul lor.loading...

Adauga un comentariu