Cancan ultimă oră

Horoscop pe viață. Ce spune despre fiecare zodie

Publicat: 13 sept. 2020
Horoscop
Horoscop

În horoscopul general valabil pentru tot restul vieţii, fiecare persoană se identifică cu cel puţin o caracteristică a zodiei sub care s-a născut. Află care sunt trăsăturile dominante ale fiecărei zodii.

Conform astrologiei, zodiacul este centura circulară care înconjoară sistemul nostru solar şi care cuprinde toate constelaţiile din ecliptica, dar şi care poate fi privit ca o traiectorie aparentă a Soarelui pe bolta cerească. Zodiacul, începând cu punctul vernal este divizat în 12 zone egale care poartă denumirea de zodii.

Trăsăturile de personalitate ale fiecărei persoane îi dau de gol semnul zodiacal mai ceva decât însăşi data naşterii. Caracteristicile generale ale semnelor de Foc, Apă, Pământ şi Aer:

Semnele de Foc au o natură instabilă, explozivă, plină de energie, sunt foarte entuziaste şi se lasa călăuzite de primul impuls, reuşind, de cele mai multe ori, să-şi facă drum oriunde îşi doresc să ajungă. Din această categorie fac parte: Berbecul, Leul şi Săgetătorul.

Semnele de Apă sunt sensibile, calme, emotive, loiale, introvertite, motiv pentru care trec uşor de la o stare la alta; foarte romantice în relaţiile de cuplu, intuitive, cu o imaginaţie fără limite. Din această categorie fac parte: Racii, Scorpionii şi Peştii.

Semnele de Pământ sunt calme, practice, disciplinate, muncitoare, capabile să-şi asume responsabilităţi şi să le ducă la bun sfârşit, selective cu oamenii pe care-i acceptă în jur, prudente. Aici sunt incluşi: Taurul, Fecioară şi Capricornul.

Semnele de Aer sunt gânditoare, dominate de latura intelectuală, comunicative şi foarte curioase, deschise; se adaptează din mers la orice situaţie, dar se plictisesc uşor. Din această categorie fac parte: Gemenii, Balantele şi Vărsătorii.

Trăsăturile definitorii ale fiecărei zodii în parte

Berbec

Nativii din zodia Berbec sunt încăpăţânaţi, impulsivi, sunt atraşi de acţiuni incitante; sinceri, copilăroşi din fire şi nerăbdători, nu ştiu să accepte un refuz, nu se lasă până nu-şi impun punctul de vedere şi vor, dacă se poate, să primească toată atenţia din lume.

Taur

Caracteristicile definitorii pentru nativii din Taur sunt: perseveranţa şi stabilitatea, dar şi o fire cam îndărătnică. Aceştia sunt foarte practici, cauta confortul material şi muncesc mult ca să-l obţină. Răbdători şi politicoşi, ştiu să se poarte în orice situaţie şi să cadă mereu în picioare.

Gemeni

Isteţimea îi evidenţiază în orice situaţie, nu există context în care să nu poată purta o conversaţie interesantă şi coerentă, sau să nu facă o glumă bună; sunt nişte curioşi şi cuceritori iremediabili, le place să se joace cu cuvintele şi cu mintea altora; în acelaşi timp, pot fi şi prieteni loiali.

Rac

Pentru nativii din zodia Rac, familia este cea mai importantă, iar acasă e pentru Raci, Raiul pe Pământ. Aceştia reuşesc să intre pe sub pielea celor din jur şi să îi prindă rapid în mrejele lor, fiind foarte loiali, dar şi sensibili, schimbători şi pretenţioşi, atât ca prieteni, cât şi că iubiţi.

Leu

Trăsăturile definitorii pentru nativii zodiei Leu sunt: curajul, forţa şi o nevoie de neoprit de a fi în centrul atenţiei. Aşa le place mereu să iasă în evidenţă! Au calităţi de lider şi o generozitate admirabilă. Sunt motorul şi colacul de salvare atât la serviciu, cât şi în familie. Ambiţioşi, ajung oriunde îşi propun în viaţă.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioara sunt perfecţionişti şi foarte critici, de multe ori hipersensibili, cicălitori, tipicari mai ales când vine vorba de curăţenie sau sarcinile de la serviciu, îşi calculează fiecare pas cu în cel mai mic detaliu şi nu lasa garda jos niciodată.

Balanţa

Balantele sunt mereu graţioase, fermecătoare, echilibrate, aduc armonie peste tot pe unde merg. Totodată sunt şi foarte afectuoase, iubesc oamenii şi urăsc nedreptatea, apărându-i pe cei mai slabi decât ele. Sunt foarte sociabile şi au un bun gust deosebit.

Scorpion

Scorpionii sunt întotdeauna pasionali, geloşi şi suspicioşi. Nativul Scorpion vede conspiraţii peste tot şi cauta substratul oricărei situaţii nevinovate. De asemenea aceştia sunt bine făcuţi, misterioşi, secretoşi, dar şi foarte loiali şi altruişti. Câteodată răzbunători.

Săgetător

Nativii Săgetători preţuiesc onoarea, sunt foarte cinstiţi şi au idealuri înalte. Pe de altă parte sunt şi rebeli, independenţi şi se bazează mereu pe intuiţie şi spun da oricărei aventuri, trăind clipă cu pasiune. Au multe visuri, pe care optimismul îi ajută să le împlinească.

Capricorn

Capricornii adoră să deţină mereu controlul şi să fie cei mai buni în tot ceea ce fac, demonstrându-şi cu ardoare argumentele; muncesc mult şi analizează în detaliu orice situaţie, iar când iau o decizie, o aplica fără să stea pe gânduri.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător prefera experienţele noi, sunt independenţi şi dornici de aventură, uneori imprevizibili. Optimismul şi entuziasmul lor sunt cuceritoare, uneori de-a dreptul visează cu ochii deschişi, fiind totodată de o sinceritate dezarmantă.

Peşti

Nativii Peşti sunt creativi, iubitori de artă, talentaţi, fascinaţi de misticism şi pasionaţi de tot ce este supranatural, cauta pretutindeni adevărul; generoşi şi sensibili, sunt primii care îşi ajută semenii în momente grele.

Adauga un comentariu