Curiozitati

Horoscop profesional. Ce meserie ti se potriveste, in functie de zodie

Publicat: 25 iul. 2017

Iata ce abilitati profesionale innascute ai, in functie de zodia ta.

Berbec
Berbecul este competitiv si curajos, asa ca poate deveni politist sau medic. De asemenea, poate avea o cariera de succes in  comunicare

Taur
Taurul este rabdator si practic, asa ca ar putea lucra in stiinta, cercetare sau ca profesor.

Gemeni
Nativul din zodia Gemeni este inteligent, optimist, plin de energie si poate lucra in conditii de stres; i se potrivesc meseriile unde poate comunica si progresa: arhitect, broker, profesor, poate lucra in domeniul vanzarilor sau la o agentie de turism.

Rac
Racii sunt responsabili si pasionati de munca. Totodata, le plac meseriile care le solicita imaginatie bogata, asa ca pot lucra in Relatii Publice, Publicitate, ca arhitecti sau asistenta sociala.

Leu
Leii sunt facuti pentru a fi lideri si le place sa se afle mereu in centrul atentiei. Ar putea lucra in mass-media, muzica, industria cinematografica sau in domeniul economic.

Fecioara
Fecioara este o zodie ce denota perfectionism, atentia la detalii si gandire profunda, asadar meseriile cele mai adecvate sunt: scriitor, translator, tehnician manichiurist, detectiv; poate lucra cu succes in domeniul statisticii si al cercetarii.
continuarea aici loading...

Adauga un comentariu