Horoscop

Horoscop saptamanal 27 mai – 2 iunie 2019: Gemeni au parte de sustinere in zona profesionala

Publicat: 23 mai 2019
6

Horoscopul saptamanal pentru perioada 27 mai – 2 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile, va fi axata pe emotii, pe explorarea lor si, implicit, a interiorului nostru. Ne va fi mult mai usor sa ne exteriorizam latura creativa si artistica, dar si sa ne punem in practica idealurile, sa ne realizam si sa ne indeplinim visele.

Berbec
Cei nascuti in zodia Berbec reusesc in aceasta perioada sa clarifice niste neintelegeri, sa inlature niste confuzii care vizeaza, in primul rand, sfera prietenilor si a parteneriatelor, a afacerilor. Se cere foarte multa prudenta in zona financiara, unde pot aparea pierderi, cheltuieli neplanificate. In plan emotional, vedem sa reusesti sa treci peste o dezamagire, peste o iubire pierduta, o poveste de dragoste incheiata, insa nu este exclus sa te si entuziasmezi cu privire la un nou partener.

Vezi si: Cat de multa incredere poti avea in persoanele din jur, in functie de zodia lor

Taur
Cei nascuti in zodia Taur isi continua, sub diverse forme, apeland la diverse metode, dorinta de dezvoltare personala. Unii nativi apeleaza la cursuri, altii cauta maestri spirituali, insa partea buna este ca vor gasi solutii la dilemele si confuziile lor. Pe de alta parte, in sectorul prietenilor ar trebui sa fie mai prudenti, mai atenti la ceea ce vorbesc. Cat despre latura financiara, sunt sfatuiti sa evite cheltuielile majore si nejustificate.

Gemeni
Cei nascuti in zodia Gemeni au parte de sustinere in zona profesionala, a carierei. Poate fi un moment in care nativii sa se puna in evidenta, sa-si consolideze imaginea la locul de munca. Pe de alta parte, conflictele cu membrii familiei pot fi la ordinea zilei. Posibil ca nativii sa nu reuseasca sa se puna de acord cu cei dragi intr-o anume privinta. Sectorul financiar va suferi modificari, posibil si pierderi, daca nativii au facut investitii proaste sau au cheltuit nesabuit. La modul general, este o perioada de reanaliza a unor decizii si poate fi momentul sa se inscrie pe alta directie, pe alta cale, mai ales daca nu sunt impacati cu ceea ce au facut si au ales pana acum.

Rac
Cei nascuti in zodia Rac au parte de aspecte pozitive legate de zona studiilor, cu interes major in dezvoltarea profesionala. Aspiratiile nativilor vor creste si nu este exclus sa fie ajutati de prieteni sau de o persoana din anturaj sa-si indeplineasca un tel profesional, sa semneze un contract de colaborare. Se cere mai multa atentie si prudenta in zona sanatatiii, mai ales acei nativi care se confrunta cu afectiuni cronice. De asemenea, pot aparea tensiuni in zona parteneriala si este momentul sa rezolve un conflict mai vechi cu persoana iubita.

Leu
Cei nascuti in zodia Leu sunt puternic aspectati in aceasta saptamana in zona financiar-profesionala. Nativii vor reusi sa-si consolideze, sa-si imbunatateasca situatia materiala si nu este exclus sa le vina sume de bani pe neasteptate, posibil chiar din mosteniri sau in urma unui partaj. Perioada le este favorabila si nativilor care doresc sa faca investitii. Se cere mai multa atentie la locul de munca, in chestiunile care privesc autoritatea si legalitatea. In planul sanatatii, dincolo de prudenta ceruta in mod constant in ultima perioada, nativilor li se cere si responsabilitate. Poate este momentul sa faca niste analize si sa trateze o afectiune mai veche cu care se confrunta constant.

Fecioara
Cei nascuti in zodia Fecioara pot avea ocazia acum sa de alta conotatie unei relatii, fie profesionala, fie sentimentala. Unii se pot ajuta de studii sa avanseze la locul de munca, in timp ce altii isi pot (re)descoperi partenerul in urma unei calatorii, chiar in strainatate. Pentru majoritatea nativilor vedem sa fie un moment intens in plan amoros. Pot avea parte de o lectie de viata legata de cuplu, de copii, lectie care va fi invatata intr-un mod profund. Cei care lucreaza in domenii artistice, sportive ar putea sa-si reevalueze acum atitudinea fata de o situatie ce vizeaza aceasta zona.

Balanta
Cei nascuti in zodia Balanta au sansa sa-si redreseze situatia financiara, fie printr-o colaborare, fie printr-o suma de bani sosita dintr-o mostenire, fie printr-o prima, o recompensa salariala. Din punct de vedere al sanatatii reusesc sa vindece, sa trateze o afectiune mai veche. Relatia cu membrii familiei va fi foarte bine aspectata si se pot puncta rezolvari ale unor conflicte mai vechi, lamuriri de situatii din trecut. Actiunile care vizeaza locuinta sunt sustinute in aceasta perioada.

Scorpion
Cei nascuti in zodia Scorpion au parte de aspecte favorabile in zona sentimentala. Se pot clarifica lucruri, se poate trece la un alt nivel in relatia de cuplu, se poate discuta despre conceperea unui copil, inclusiv despre o casatorie. In plan profesional, poate fi momentul ascensiunii. Unii nativi pot incununa cu succes un curs, pot primi o diploma, in timp ce altii pot plece peste hotare in urma semnarii unui parteneriat. La modul general, li se cere mai multa incredere in fortele proprii si mai multa stabilitate in gandire, chiar rabdare in actiuni.

Sagetator
Cei nascuti in zodia Sagetator, cu toate ca au parte de planeta lor guvernatoare, Jupiter, care retrogradeaza in zodia Sagetator, in aceasta perioada vor fi determinati de contextul astrologic sa-si imbunatateasca viata. Nu le va fi usor, dar le va fi benefic in plan financiar si profesional. Posibil sa primeasca noi proiecte la locul de munca care sa le aduca prime, recompense si chiar mariri de salariu, insa la prima vedere vor fi percepute ca o povara. Sunt sfatuiti sa fie mai prudenti in zona sanatatii pentru ca vor avea tendinta de a se suprasolicita pentru a face fata provocarilor, de exemplu pentru a face bani. Pe de alta parte, vedem sa fie sustinuti de familie in legatura cu locul de munca.

Capricorn
Cei nascuti in zodia Capricorn reusesc sa-si imbunatateasca remarcabil comunicarea cu ersoana iubita, sa treaca la alt nivel vibrational si nu este exclus sa aduca in discutie conceperea unui copil. Nativii singuri pot cunoaste un partener la drum, in timpul unei deplasari scurte. Se cere mai multa prudenta in zona financiara, dar si legala, a semnarii contractelor, poate chiar acte care vizeaza o mostenire, un partaj, un bun de patrimoniu. Nu este momentul sa acorde incredere aorba celor din jur.

Varsator
Cei nascuti in zodia Varsator au parte de o saptamana buna la modul general. Relatia cu membrii familiei va fi una de intelegere, de sustinere, mai ales in ceea ce priveste zona profesionala. Cu alte cuvinte pot primi sprijin din partea celor dragi pentru a-si mari veniturile, pentru a dezvolta o afacere. Este momentul sa-si rezolve, de asemenea, niste conflicte mai vechi cu ridele care, probabil, vizeaza casa, regimul unei locuinte.

Pesti
Cei nascuti in zodia Pesti au tendinta de a cheltui peste masura sau de a face investitii neinspirate care sa le aduca pierderi. Pe de alta parte, se cere prudenta in zona prietenilor. Nu este exclus ca cineva din anturaj sa incerce sa le puna bete in roate nativilor. Nativii sunt sfatuiti sa nu mai evite confruntarile directe, ci sa spuna ce au de spus, sa-si comunice nemultumirile vizavi de acestia. In zona sentimentala, pot deveni peste masura de visatori si fanteziile pot lua locul realitatii, aspect care nu-i va ajuta prea mult in construirea bazei unei relatii.

Adauga un comentariu