Magazin

Horoscop: Trei zodii autoritare. Te pot distruge daca le calci cuvantul

Publicat: 05 mai 2016

Ferme in decizii, unele persoane sunt cu adevarat inflexibile si nu suporta sa fie contrazise ori ca cineva sa incerce sa isi impuna in fata lor opiniile. Sunt oameni duri, cu care nu este usor sa te intelegi.

Iata in ce zodii sunt nascute cele mai severe persoane, care se comporta ca niste sefi si acasa, si in cercul de prieteni:

Berbec
Nativul Berbec este autoritar prin definitie. Este convins ca el stie cel mai bine cum stau lucrurile, de aceea se impune prin tot ceea ce face si spune. Chiar daca de cele mai multe ori chiar are dreptate, modul in care isi sustine argumentele este cel putin discutabil. E o persoana destul de agresiva care isi doreste ca cei din jur sa ii dedice tot timpul si toata atentia. Si e bine sa i te supui pentru ca vei avea numai de castigat. In caz contrar, trebuie sa suporti consecintele.

Leu
Cea mai dominanta trasatura a Leului este caracterul puternic, astfel ca nu e de mirare ca e genul de persoana care vrea sa fie deasupra tuturor si ea sa decida pentru toti si in toate. Leul simte nevoia sa fie adulat, insa nu sta la discutii atunci cand ai facut ceva ce nu este pe placul sau. Taie si spanzura pentru ca nu accepta niciun fel de abateri. La furie, este in stare de orice. Poate chiar lovi cu manie, fiindca nu are scrupule. Poate distruge si prin publicitate negativa.

Capricorn
Mediocritatea nu face casa buna cu Capricornul motiv pentru care si este extrem de ambitios si de exigent. Cu adevarat un perfectionist, este inflexibil, nu accepta parerile celorlalti, este rece si calculat de parca ar fi un robot, nu un om. Poate „lovi” prin replici transante, dar si prin priviri dispretuitoare. Atunci cand ajunge in postura de sef nu va sta pe ganduri in ceea ce priveste aplicarea unor sanctiuni daca subalternii sai nu isi indeplinesc sarcinile asa cum le-a trasat el.loading...

Adauga un comentariu