Magazin

Horoscop valabil pentru data de 14 martie

Publicat: 14 mart. 2014

Astazi, o buna parte din zi este posibil sa ai dificultati in a gasi echilibrul emotional, fie ca este vorba de copii, fie de persoana iubita, riscand sa reactionezi exagerat. Deci, cel mai indicat ar fi ca acest rastimp sa-l folosesti pentru actiuni care te relaxeaza si care nu presupun luarea deciziilor. Dupa-amiaza, odata cu schimbarea de vibratie a Lunii din semnul Fecioarei, te poti pune efectiv pe treaba, avand energie, dar si inspiratie sa concretizezi ce aveai in minte.

 

Cu toate ca saptamana nu s-a incheiat inca, pana dupa pranz  e recomandabil sa eviti deciziile care privesc caminul dar si cariera, starea ta emotionala fiind destul de fluctuanta. Si, desi pare nefiresc, prima parte a zilei dedic-o actiunilor de rutina de acasa, pentru ca in a doua jumatate sa beneficiezi de energia necesara rezolvarii ingenioase a unor probleme tehnice de la locul de munca. In plus, fructifici mai usor oportunitatile relationale benefice planurilor tale.

 

Cum astazi continui, cel putin pana dupa-amiaza, trendul interactiunilor frecvente din zona sociala, ar fi bine sa eviti condusul masinii deoarece atentia si concentrarea nu vor fi optime. In plus, riscul de a te inflama din orice nimic nu este deloc de neglijat. Asteapta pana dupa pranz ca rabdarea si atentia la detalii sa revina la normal, astfel putand sa te ocupi de toate aspectele practice care tin de camin, dar si de gestionarea mult mai judicioasa a bugetului.

 

Sensibilitatea crescuta iti poate provoca lezarea cu usurinta a ego-ul si de aceea, sub imperiul emotiilor poti fi predispus la cheltuieli pentru a-ti oferi singur o compensatie materiala. Insa, ar fi indicat sa rezisti tentatiilor, ulterior gasind total nefolositor obiectul achizitionat. Dupa-amiaza emotiile se limpezesc si aspectele pragmatice devin prioritare, iar in comunicare devii atent la cele mai mici detalii. Profita de un maxim de dexteritate si usurinta in domeniul tehnic.

 

Astazi poti experimenta fluctuatii ale dispozitiei dar si a statusului energetic si poate n-ar strica sa te ocupi in prima parte a zilei de propria persoana. Imaginea ta este un subiect important, asa ca lasa grijile deoparte si ocupa-te de starea ta de bine. Odata cu trecerea Lunii in semnul Fecioarei, chestiunile financiare revin in atentia ta si vei gasi atat energia, cat si priceperea de a gestiona mult mai atent bugetul, dar si de a pune in practica un plan de investitii. 

 

Dupa o saptamana de lucru, oboseala iti poate da de furca iar emotiile-ti par mai greu de controlat, de aceea nu este cel mai potrivit moment sa fortezi lucrurile. Un masaj de relaxare ar putea face minuni, mai ales ca dupa-amiaza, Luna intrata in propriul semn vine cu o infuzie de energie proaspata. De abia in partea a doua a zilei gasesti resursele necesare pentru a pune in ordine lucrurile la locul de munca sau de a rezolva eficient responsabilitatile cotidiene.

 

O buna parte din zi vei fi mai putin atent la adevaratele probleme care te preocupa, fiind prins alaturi de amici in activitati cu caracter preponderent recreativ. Important este sa fii atent la temperarea orgoliului, cele mai banale gesturi putand sa-ti provoace stari tensionate. Si cum energia este destul de scazuta, rezerva-ti ultima parte a zilei pentru relaxarea atat fizica cat si psihica, iesind in natura, ocupandu-te de gradinarit sau de un hobby care necesita abilitati tehnice.

 

Rabdarea si echilibrul intre emotii si ratiune nu sunt astazi punctele tale forte, iar momentele de manifestare dramatica a autoritatii ii pot surprinde oricand nu tocmai placut pe cei din jur. Totusi, gasesti cumva resurse sa nu porti pica celor care te contesta din umbra. Ultima parte a zilei o poti fructifica punand la punct in cele mai mici detalii maniera de materializare a planurilor tale de viitor sau te poti alatura unei intalniri de grup cu prieteni apropiati.

 

Dispozitia expansiva din prima parte a zilei se risipeste odata cu trecerea Lunii in semnul Fecioarei, cariera ocupandu-ti din nou maximul de interes. Totusi, daca ai in plan vreo decizie in acest sector, incearca sa o amani spre sfarsitul zilei cand atentia la detalii iti va fi aliatul tau de nadejede. In plus, esti dispus sa-ti asumi constient mai multe responsabilitati care sa-ti asigure ascensiunea si sa accesezi mai usor resurse financiare din activitatile cotidiene. 

 

Cu putin efort vei putea sa treci peste atmosfera tensionata din cuplu, fiind mai atent la reactiile tale emotionale care ascund subiecte delicate. Apoi, poti sa-ti canalizezi energia catre o abordare mai concreta a studiilor pe care vrei sa le intreprinzi, integrandu-le intr-o maniera practica in realizarea unui vis pe care il ai de ceva timp in minte. Iar daca vrei sa-ti planuiesti vacanta, capacitatea analitica te ajuta zilele acestea sa alegi cea mai buna varianta posibila.

 

Relatia cu partenerul de viata iti ocupa destul de mult atentia si astazi, insa daca simti ca mai sunt lucruri de rezolvat, lasa-le pentru o alta zi deoarece oscilarea intre ceea ce-ti spune inima si ceea ce este potrivit din punct de vedere rational este contraproductiva. 

Partea a doua a zilei vine cu mai multa concentare pe subiecte precum banii sau avantajele de care ai putea sa beneficiezi daca acorzi o mai mare importanta relatiilor cu persoanele cheie.

 

Daca te axezi la serviciu mai mult pe ce trebuie facut decat pe ceea ce-ti spune intuitia, relatiile cu colegii pot ajunge rapid intr-o zona nu tocmai confortabila, spiritele incingandu-se la cea mai mica provocare. Dar, dupa-amiaza, odata cu schimbarea de vibratie a Lunii, relatia de cuplu devine prioritara si vei acorda atentie dorintelor partenerului dar si timpului petrecut impreuna. In plus, poti regasi energia de a aprofunda un domeniu mai vechi de studiu.loading...

Adauga un comentariu