Horoscop

Horoscop zilnic 1 ianuarie 2022. Taurii au o atitudine noncoformistă

Publicat: 01 ian. 2022
Horoscop zilnic 3 aprilie
Horoscop zilnic 19 mai 2022

Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Taur au o atitudine nonconformistă și au curajul necesar să facă schimbări radicale în viața lor.

Prima zi a anului 2022 se remarcă printr-un aspect de susținere între Soarele din zodia Capricorn și Uranus retrograd din Taur, semn că nu ne lipsește energia și nici originalitatea. Începem anul cu dorință de schimbare, cu dorință de a face lucrurile diferit, dar și cu un grad mai mare de adaptabilitate la provocările care ne apar în cale.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii se bucură astăzi de mici avantaje din partea celorlalți și sunt mai răsfățați ca de obicei. S-ar putea ca în cazul unor nativi să fie vorba și de cadouri neașteptate. Oricum, se pun în evidență într-un mod inedit și atrag aprecierile tuturor.

Horoscop Taur

Taurii sunt într-o formă de zile mari. Încep anul cu energie, sunt binedispuși și dornici de vizite și călătorii. Vor reuși să facă lucrurile altfel astăzi și să-i surprindă pe cei din jur cu atitudinea lor nonconformistă.

Horoscop Gemeni

Gemenii încep anul cu bateriile aproape descărcate, mai ales cei care au fost prea solicitați de cei din jur și nu au apucat să se odihnească pe cât ar fi avut nevoie. Astăzi nu trebuie să se supraestimeze și nici să nu se streseze să le facă altora pe plac.

Horoscop Rac

Racii deschid porțile Noului An la masa negocierilor. Nativii își fac planuri de viitor cu partenerul de viață sau cu prietenii și își setează rezoluții nonconformiste, chiar revoluționare. Sunt dornici de schimbare și pun la cale activități curajoase.

Horoscop Leu

Leii sunt puși pe treabă încă din prima zi a anului. Nativii se dedică unor activități de rutină și astfel se pun într-o lumină favorabilă în fața tuturor. Sunt harnici și apelează la metode ingenioase pentru a-și rezolva sarcinile în timp util și a se bucura de momente prețioase alături de cei dragi.

Horoscop Fecioară

Fecioarele se bucură din plin de prima zi a lui 2022. Sunt energice, fizic și mental, sunt dornice de plimbări și activități distractive alături de cei dragi. Cel mai probabil, multe Fecioare fac vizite sau pleacă într-o excursie.

Horoscop Balanță

Balanțele strălucesc în mijlocul familiei și chiar dacă apar unele disensiuni cu cei dragi, nativii au metode originale de a calma spiritele. Pot primi niște vizite neașteptate sau ei se decid să facă o vizită surpriză cuiva drag.

Horoscop Scorpion

Scorpionii se conectează foarte ușor la cei din jur și reușesc să fie pe aceeași lungime de undă cu toți cei cu care intră în contact. Asta se întâmplă pentru că au toate cuvintele la ei și se adaptează ușor la partenerii de dialog.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii își pun în valoare talentele și nu mare ar trebui să le fie mirarea când vor primi aprecieri și laude. Unii nativi pot primi un cadou care să-i surprindă sau un beneficiu material neașteptat.

Horoscop Capricorn

Capricornii strălucesc în prima zi a anului, sunt veseli, entuziaști și dornici să facă lucrurile diferit. Posibil să se dedice unor hobby-uri și activități recreative alături de persoana iubită și copii sau să dea curs unui program inedit de distracție.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii încep anul într-un ritm mai lent și aleg să se odihnească sau să se dedice unor activități care nu presupun prea multă mișcare. Nativii preferă intimitatea căminului și compania celor dragi.

Horoscop Pești

Peștii caută compania prietenilor și nu vor avea stare într-un singur loc. Cel mai probabil vor pleca în vizită, iar dacă ei sunt în postura de gazde, atunci se vor transforma în sufletul petrecerii. Poveștile lor originale vor fi ascultate cu sufletul la gură de cei din jur.
Adauga un comentariu