Actualitate

Horoscop zilnic, 12 octombrie 2012

Publicat: 11 oct. 2012
Berbec 

Luna se afla astazi in Fecioara si iti activeaza sectorul muncii, al rutinei zilnice si al sanatatii. La serviciu te remarci prin constiinciozitate, meticulozitate, atentia si precizia pe care le acorzi celor mai mici detalii pentru a iesi totul perfect. Nu uita sa te mai si relaxezi si sa iti aloci timp si resurse pentru mici placeri. Esi foarte norocos si atragi foarte usor banii. 

Taur 

Tie, Luna in Fecioara iti pune in lumina zona iubirii, a copiilor si a afirmarii prin creatie. Esi meticulos si metodic in toate actele tale de creatie, inclusiv in jocurile cu copiii. Esi popular si stii sa te faci placut. Pari un bun negociator si ai putea demara parteneriate profesionale profitabile. Relatia cu persoana iubita devine mult mai sincera si mai intima. 

Gemeni 

In cazul tau, Luna in Fecioara se proiecteaza in zona familiei, a intimitatii. Acasa nu ai stare deloc si chiar ai tendinta de a exagera cu aranjatul, caci iti doresti ca familia si casa sa fie curate si ordonate. Ai tendinta de a fi cicalitor sau critic cu cei din casa in cazul in care se abat de la regulile tale. Esti sustinut moral si financiar de catre membrii familiei sau ai putea revendica o mostenire. 
 
Rac 

Pe tine, Luna in Fecioara te stimuleaza in zona gandirii si a comunicarii. Esti precis, pedant si econom in vorbire. Ai tendinta de a te victimiza si te-ai putea plange de diverse aspecte ale vietii. Iti place sa iti investesti energia in proiecte artistice sau creative, gandite pana la detaliu. Atentie cu cine te insotesti, caci nu oricine iti vrea binele. 

Leu 

Conjunctia Luna-Venus in zona castigurilor financiare si a resurselor materiale creeaza terenul propice pentru afaceri profitabile si oportunitati fructuoase in acest sens. Tine cont de parerile celor din familie, fii gata sa materializezi o idee mai veche sau sa demarezi un proiect care te inspira, insa fara a neglija latura legala si/sau morala a oricarui demers pe care-l faci. 

Fecioara 

Luna se afla astazi in semnul tau zodiacal si formeaza o frumoasa conjunctie cu Venus, semn ca e bine sa acorzi atentie in special propriilor interese, imaginii si scopurilor personale. E posibil, din acest motiv, sa starnesti reactii ostile in sfera profesionala. Foloseste-te de logica si de abilitatile de comunicare, fii atent la detalii pe care le poti folosi in avantajul tau si ramai fidel intuitiei tale. 

Balanta 

In cazul tau, Luna in Fecioara se proiecteaza in zona discretiei, a abandonului de sine, a nevoii de acceptare si de iertare. Dispui de o imaginatie foarte vie, manifesti o fire nelinistita si ingrijorata, cu tendinta de a exagera. Renunta la victimizare, deschide-ti inima si primeste sprijinul familiei sau al apropiatilor care se straduiesc sa te aduca pe linia de plutire. 

Scorpion 

Luna se afla astazi in Fecioara si te stimuleaza in zona prietenilor si a anturajului. Esti foarte dornic de companie, nu iti prieste singuratatea. Cu toate acestea, esti destul de greu de multumit de catre cei din anturaj si nu eziti sa ii penalizezi prin critici pe cei care nu se ridica la nivelul asteptarilor tale. Evita cumparaturile, caci ai tendinta de a fi risipitor. 

Sagetator 

Tu primesti influentele Lunii din Fecioara in zona carierei si a puterii. Astazi manifesti o fire impulsiva, certareata si foarte exigenta. Iti pierzi rabdarea foarte usor, de aceea iti recomand sa fii diplomat in raporturile cu sefii si cu autoritatile, caci ai putea regreta mai tarziu. Pe plan afectiv, evenimentele sunt foarte dinamice, neasteptate, si iti aduc multa satisfactie. 

Capricorn 

In cazul tau, Luna in Fecioara se proiecteaza in zona filosofiei de viata si a studiilor superioare. Esti foarte dornic sa iti largesti orizontul cunoasterii. Ai putea alege sa aprofundezi o limba straina, motivat poate de cineva din anturaj sau poate chiar de aparitia unui client extern. Schimburile cu strainatatea sunt de bun augur pentru tine. 
 
Varsator 

Tu primesti influenta Lunii din Fecioara in zona transformarii, a regenerarii si a banilor proveniti din asocieri. Astazi ai putea culege roadele financiare ale unui parteneriat sau colaborari in care esti implicat. Esti foarte apreciat de catre sefi sau autoritati pentru ideile tale, pentru modul in care stii sa le comunici si sa le fructifici. Fii prudent in trafic. 

Pesti 

Luna se proiecteaza, in cazul tau, in zona relatiilor si a parteneriatelor oficiale. Esti foarte exigent si ai pretentia ca partenerii tai sa fie perfectionisti. Esti inconjurat de oameni puternici care stiu sa-si atinga scopurile. In cazul in care cineva nu se ridica la nivelul asteptarilor tale, recurgi la critica. Este o zi favorabila pentru lectura, studiu si cercetare.


loading...

Adauga un comentariu