Horoscop

Horoscop zilnic 15 mai 2022. Vărsătorii sunt agitați și conflictuali

Publicat: 15 mai 2022
Horoscopul zilei de 1 mai 2022
Horoscopul zilei de 29 mai 2022

Horoscopul zilei de 15 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Vărsători sunt agitați și conflictuali.

Săptămâna se încheie cu două aspecte majore pe care le face Soarele din zodia Taur. Primul este un sextil cu Neptun din Pești, care aduce inspirație și intuiție, iar al doilea este un careu cu Saturn din Vărsător, care îndeamnă la schimbare și poate veni cu unele piedici și întârzieri.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să evite investițiile și cheltuielile pentru că pot avea parte de pagube. Posibil ca niște bani să întârzie să le intre în conturi. De preferat ar fi să-și reorganizeze bugetul pentru că se pot confrunta cu unele limitări financiare.

Horoscop Taur

Taurii resimt din plin niște frustrări interioare care au legătură cu viața personală și cea profesională. Nativii nu găsesc calea de a le împăca pe cele două și se pot simți blocați într-un astfel de context.

Horoscop Gemeni

Gemenii au un tonus mental scăzut și o stare de spirit destul de proastă. S-ar putea să afle unele secrete sau niște amintiri din trecut să le schimbe complet dispoziția. Au nevoie de mai multă odihnă.

Horoscop Rac

Racii pot dezvolta niște temeri legate de viitorul lor. S-ar putea să nu primească susținerea partenerului într-un proiect în care vor să se implice și asta să îi mâhnească. Nu este momentul să se bazeze pe prieteni pentru că pot fi dezamăgiți.

Horoscop Leu

Leii pot avea parte de o zi mai tensionată în relațiile cu ceilalți, în special cu partenerul de viață. Dacă nu-și vor schimba atitudinea autoritară, s-ar putea să degenereze conflictele. În plus, nici starea de spirit nu este cea mai bună și au nevoie de mai multă odihnă.

Horoscop Fecioară

Fecioarele reușesc să-și ducă la bun sfârșit sarcinile și activitățile propuse pentru astăzi, însă cu stres și compromisuri. Pot avea parte de conflicte cu cei din jur din cauza viziunilor și convingerilor diferite.

Horoscop Balanță

Balanțele care-și petrec ziua cu copiii sau persoana iubită ar trebui să fie mai îngăduitoare pentru că pot da naștere ușor unor tensiuni. Mai exact, fie își manifestă autoritatea nelegitim, fie scot la suprafață niște probleme ascunse sub preș.

Horoscop Scorpion

Scorpionii pot avea parte de dispute în cuplu sau cu familia. Cel mai probabil viziunile lor nu coincid cu dorințele partenerului. Pe de altă parte, este posibil ca părinții să vină cu impuneri pe care nativii nu le acceptă.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii nu se simt în apele lor astăzi și s-ar putea ca niște activități planificate să nu poate fi duse la bun sfârșit. Alți nativi se pot confrunta cu limitări financiare care-i împiedică să facă ce-și doresc.

Horoscop Capricorn

Capricornii s-ar putea să facă unele cheltuieli și investiții care nu erau pe lista cu priorități. Posibil să scoată bani din buznar pentru cei dragi, în special pentru dorințele copiilor, sau pentru a se distra și a-și satisface niște plăceri de moment. De evitat speculațiile financiare!

Horoscop Vărsător

Vărsătorii își pot ieși din fire din cauza unor contexte ce țin de casă și familie. Posibil ca pretențiile celor dragi să fie prea mari și asta să le aducă frustrări interioare. Poate fi vorba și de activități casnice care le limitează timpul pe care vor să și-l aloce pentru ei.

Horoscop Pești

Peștii sunt sfătuiți să nu creadă toate informațiile care le ajung la urechi. Deși le va fi greu să discearnă adevărul de minciună, cel puțin nu ar trebui să dezvolte frici și stări anxioase ca urmare a zvonurilor auzite.
Adauga un comentariu