Horoscop

Horoscop zilnic 16 ianuarie 2022. Capricornii se luptă cu propriile lor frici

Publicat: 16 ian. 2022
Horoscop zilnic 3 aprilie
Horoscop zilnic 19 mai 2022

Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Capricorn se luptă astăzi cu propriile lor frici și obsesii.

Astăzi are loc o conjuncție între Pluto și Soarele din zodia Capricorn, aspect care va lumina o latură mai puțin vizibilă a noastră. Devenim propriii noștri detectivi și scoatem la suprafață tot ceea ce am ascuns până acum. Este de preferat să ne controlăm autoritatea și tendința de a-i manipula pe ceilalți. Totodată, nici noi nu ne mai lăsăm controlați de alții, suntem ambițioși și ne revendicăm puterea personală.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii au ambiții mari și dispun de toate resursele necesare să-și atingă obiectivele pe care le au în vizor. Chiar dacă este duminică, își pot creea o strategie prin care să se reinventeze profesional pornind de la redefinirea aspirațiilor și reconstruirea imaginii.

Horoscop Taur

Taurii trec prin situații care contribuie la remodelarea unor principii de viață și credințe personale. Ar trebui să îndrăznească mai mult, să iasă din zona de confort și siguranță și să exploreze lucruri noi.

Horoscop Gemeni

Pentru Gemeni, această conjuncție poate lumina temeri mai vechi și dependențe emoționale, financiare care ar trebui eliminate din viața lor. Este foarte probabil să apară și unele câștiguri financiare, dar în egală măsură poate fi vorba de pierderi.

Horoscop Rac

Racilor li se pot lumina aspecte mai puțin plăcute din viața de cuplu. S-ar putea ca unii nativi să exagereze cu suspiciunile și autoritatea. Pe de altă parte, o relație mai veche poate lua o întorsătură neașteptată. Chiar și în căsnicii apar situații transformatoare.

Horoscop Leu

Leii ar trebui să profite de ziua aceasta pentru a se odihni. S-ar putea să aibă de-a face cu reactivarea unor simptome mai vechi și astfel să conștientizeze ce trebuie eliminat din stilul lor de viață pentru a se simți bine.

Horoscop Fecioară

Fecioarele pot da viață unui proiect creativ sau pot reactiva un hobby mai vechi. Totodată, este o zi care poate da naștere unor trăiri sentimentale intense. Posibil ca o persoană din trecutul amoros să revină în viața nativilor.

Horoscop Balanță

Balanțele pot avea parte de tensiuni în familie, însă pot profita de contextul astrologic pentru a se elibera de tot ceea ce-i apasă sufletește. Pot ieși la suprafață unele secrete de familie și se pot reactiva traume mai vechi. În unele cazuri, nativii se confruntă cu autoritatea exagerată și impunerile părinților.

Horoscop Scorpion

Scorpionii pot afla informații importante zilele acestea. Pot avea parte de discuții care să schimbe un context în bine, poate chiar de negocieri pe care le-au așteptat de multă vreme. Nativii își impun cu multă încredere punctul de vedere, însă trebuie să aibă grijă la tendința de a domina și manipula.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii au ambiții financiare foarte mari și pot găsi metode practice de a-și crește veniturile. Poate fi vorba de monetizarea unor talente și abilități. Tot conjuncția de astăzi îi poate ajuta să-și redefinească sistemul de valori și să vadă ce este cu adevărat important în viața lor.

Horoscop Capricorn

Capricornii sunt gazda acestei conjuncții și se pot aștepta ca anumite frici mai vechi să iasă la suprafață. Este un moment bun pentru a se elibera de ceea ce este toxic în viața lor. Mai multă atenție la modul în care-și manifestă autoritatea și la intențiile ascunse ale unor prieteni.

Horoscop Vărsător

Vărsătorilor li se pot activa stări anxioase, frici și dependențe mai vechi. Posibil ca nemulțumirile legate de viața de cuplu să devină mai apăsătoare. Unii nativi au șansa să descopere niște dușmani ascunși și să-i elimine din viața lor.

Horoscop Pești

Peștii pot primi sprijin din partea prietenilor, dacă trebuie să ducă la bun sfârșit niște activități stresante. Unii nativi pot primi oferte de asociere și se bucură de susținere din partea unor persoane cu autoritate.
Adauga un comentariu