Magazin

Horoscop zilnic, 17 mai 2016. Iti pregatesti calea pentru realizarea unei dorinte pe care o nutresti de mult timp

Publicat: 16 mai 2016

Berbec: Evenimentele din ultima vreme te-au adus cu picioarele pe pamant. Esti in curs de reevaluare. Renunti la unele obiceiuri, pui accent pe altele.

Taur: Se iveste oportunitatea unei aventuri. Iti pui multe intrebari legate de viitorul tau si despre validitatea motivatiei pe care o ai.

Gemeni: Ti-ai promis cu ceva vreme in urma ca vei deveni un om nou. Acum a venit momentul sa iti verifici actiunile. Ai reusit sau nu ce ti-ai propus?

Rac: Daca esti nemultumit de anumite aspecte ale vietii de cuplu, astazi este ziua potrivita sa le faci cunoscute. Poti discuta calm si constructiv.

Leu: Micile incidente de la locul de munca te fac sa lasi prudenta la o parte si sa te lansezi intr-o aventura. E rost de o calatorie in alte tari.

Fecioara: Esti mofturos si iritabil, azi. Actiunile altora te nemultumesc. Nu te feri sa iti exprimi gandurile, dar nici nu incerca sa faci pe politistul.

Balanta: O zi in care conflictele se tin in lant. Pregateste-te de „razboi”. Daca nu transezi tu problema, o vor face altii in detrimentul tau.

Scorpion: O persoana straina te deranjeaza introducandu-se in viata ta intr-un mod ce ti se pare prea insistent. Ar putea fi, insa, o intalnire memorabila.

Sagetator: Decizi sa nu mai actionezi pentru altii, ci sa te gandesti mai intai la tine. Viitorul pe termen mediu depinde de ce vei face azi.

Capricorn: Se prefigureaza o ruptura violenta a relatiilor cu anumite persoane. Posibil o demisie fara „loc de buna ziua” sau o cearta cu famila.

Varsator: Increderea in sine este la cote mari. Nu vei ezita sa iesi in fata si sa iti susti punctele de vedere. Energia ta ii stimuleaza pe cei din jur.

Pesti: Iti pregatesti calea pentru realizarea unei dorinte pe care o nutresti de mult timp. Mai este de lucru, dar bazele sunt bine stabilite.loading...

Adauga un comentariu