Cancan ultimă oră

Horoscop zilnic 18 ianuarie 2022. Lună Plină în zodia Rac

Publicat: 18 ian. 2022
Horoscop zilnic 3 aprilie
Horoscop zilnic 27 mai 2022

 

Horoscopul zilei de 18 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din Rac au parte de o Lună Plină care se formează chiar în semnul lor și care le va aduce trăiri emoționale intense.

Horoscop Berbec

Berbecii încheie o situație care vizează casa sau familia. Pun punct unei etape și încep să se reconstruiască. Evenimentele care se pot petrece în intimitatea căminului pot avea un impact major și asupra carierei. Poate fi un moment de redefinire a autorității în viața lor.

Horoscop Taur

Taurii pot fi mai vocali astăzi și pot discuta despre subiecte sensibile, pot vorbi despre cele mai mari temeri ale lor, însă trebuie să aibă grijă să nu-și impună punctul de vedere cu orice preț. Pot renunța la unele tipare de raționament și pot accepta că mai au lucruri de învățat.

Horoscop Gemeni

Gemenii s-ar putea să realizeze că anumite decizii luate în plan financiar le-au afectat bugetul. Este momentul să renunțe la cheltuieli inutile și la obiceiuri proaste și să-și refacă strategia prin care își câștigă banii.

Horoscop Rac

Racii sunt gazda Lunii Pline de astăzi, iar starea lor emoțională poate fi mai apăsătoare. Nativii își pun multe întrebări existențiale, în special legate de partenerul de viață și de relația în care se află. Pot încheia o legătură toxică sau cu o persoană autoritară sau geloasă.

Horoscop Leu

Leii pot cădea într-o stare de nostalgie combinată cu anxietate și s-ar putea ca trecutul să-i copleșească. Este momentul să scape de amintirile dureroase și să se preocupe mai mult de sănătatea lor și de stilul de viață. Sunt și nativi care aleg să părăsească locul de muncă din cauza suprasolicitării.

Horoscop Fecioară

Fecioarele trebuie să învețe să-și facă planuri de viitor în funcție de ceea ce-și doresc ele și nu alții, în funcție de ceea ce le place lor și nu altora. Pot culege roadele unui proiect demarat în urmă cu jumătate de an.

Horoscop Balanță

Pentru Balanțe, Luna Plină de astăzi se formează în sectorul carierei și poate încheia o etapă profesională. S-ar putea ca multor nativi să le fie greu să mențină echilibrul între casă și servici sau să exagereze cu munca pentru a fugi de niște probleme de familie.

Horoscop Scorpion

Scorpionii pot evalua la rece niște situații de viață pe care le-au trăit și pot trage concluzii importante. Pot renunța la anumite principii și prejudecăți, însă pentru că au ajuns ei la concluzia asta și nu pentru că alții le impun.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii pot fi provocați de Luna Plină în zona financiară. S-ar putea să fie nevoiți să-și reorganizeze cheltuielile din cauza unor pierderi. Sunt cazuri în care pierd un proces, un partener de afaceri, dar și cazuri în care încheie un credit sau returnează o datorie.

Horoscop Capricorn

Capricornii au parte de Luna Plină în sectorul relațiilor, aspect care poate aduce încheierea unei legături sentimentale sau profesionale. Este un moment în care nativii trebuie să se pună pe primul loc și să nu se mai raporteze la alții. Nu sunt excluse luptele de putere.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii se pot simți mai obosiți, ocazie cu care pot conștientiza că nu pot face totul singuri, ci mai trebuie să delege din sarcini, mai ales la locul de muncă. Starea de sănătate este foarte legată de starea emoțională, așa că frământările și amintirile dureroase, traumele trecutului pot accentua orice afecțiune.

Horoscop Pești

Peștii pot încheia o relație sentimentală fără viitor sau, în alte cazuri, pot trece la un nivel superior. Unii nativi pot analiza serios impactul pe care l-ar avea maternitatea/paternitatea asupra planurilor lor de viitor.

 
Adauga un comentariu