Horoscop

Horoscop zilnic 22 ianuarie 2022. Peștii se pot contrazice cu partenerul

Publicat: 22 ian. 2022
Horoscop zilnic 3 aprilie
Horoscop zilnic 22 mai 2022

Horoscopul zilei de 22 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Pești pot avea parte de contradicții și tensiuni în cuplu.

Luna își continuă și astăzi tranzitul prin Fecioară, însă de această dată formează o opoziție cu Neptun din zodia Pești. Acest context astrologic ne poate aduce dezamăgiri, confuzie și tendința de autoamăgire. Nevoia noastră de ancorare în realitate poate fi bulversată de credințele fanteziste ale altora.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii nu se vor simți deloc în apele lor și este foarte probabil ca munca în exces din timpul săptămânii să-și spună cuvântul. S-ar putea ca nici activitățile pe care și le planificaseră pentru astăzi să nu și le poată îndeplini.

Horoscop Taur

Taurii nu prea au chef de nimic, însă vor face un efort să îmbine utilul cu plăcutul. Vor dori să-și dedice timpul liber hobby-urilor pe care le au și persoanei iubite, poate copiilor, însă nu ar trebui să uite nici de promisiunile făcute prietenilor.

Horoscop Gemeni

Gemenii se preocupă de niște activități gospodărești pe care le-au tot amânat, însă nu au sporul de altă dată. Nu este deloc exclus să aibă parte de unele reproșuri din partea familiei sau să intre în contradictoriu cu persoane care reprezintă o autoritate în viața lor.

Horoscop Rac

Racii au o plăcere deosebită de a se contrazice astăzi și de aici și până la o ceartă mai serioasă nu este decât un pas. Nativii ar trebui să renunțe la această atitudine pentru că sunt destul de confuzi și pot face gafe mai greu de reparat.

Horoscop Leu

Leii pot pierde bani din neatenție de aceea trebuie să aibă grijă la acțiunile financiare, chiar dacă fac o banală plată. În plus, pot fi foarte ușor păcăliți de oferte mincinoase și pot da pe un obiect mai mult decât valorează.

Horoscop Fecioară

Fecioarele pot continua și astăzi seria reproșurilor, însă de această dată s-ar putea ca partenerul să nu aibă nicio vină, ci viziunea lor să fie distorsionată. Unii nativi își ridică semne de întrebare cu privire la relația în care se află.

Horoscop Balanță

Balanțele au mai multă nevoie de odihnă astăzi și ar trebui să renunțe la toate sarcinile planificate și să se odihnească. Nativii se pot refugia în activități care să le liniștească mintea. O recomandare suplimentară ar fi masajul de relaxare sau baia fierbinte.

Horoscop Scorpion

Scorpionii au nevoie să-și reactiveze viața socială, să se întâlnească cu prietenii, să se dedice mai mult pasiunilor pe care le au. Cu toate astea, sunt destul de confuzi în privința programului, mai ales dacă au lăsat anumite proiecte neterminate.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii vor avea dificultăți în stabilirea unor obiective. Totodată, nu este deloc exclus să intre în conflicte cu persoanele autoritare din viața lor. Mai multă grijă la expunerile publice. Pot face gafe greu de trecut cu vederea.

Horoscop Capricorn

Capricornii ar trebui să-și cântărească mai mult cuvintele pentru că pot răni ușor, chiar și fără să-și dorească asta. Sunt confuzi, nu văd clar situațiile cu care se confruntă și nu ar trebui să ia decizii importante. Se pot lupta în zadar pentru un adevăr sau pentru a demonstra că au dreptate.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii trebuie să fie prudenți și astăzi cu privire la cheltuieli și investiții. Pot fi păcăliți și pot pierde bani din cauza altora. Au tendința de activa niște temeri și de a cădea pradă unor vicii și dependențe.

Horoscop Pești

Peștii pot fi mai nesiguri pe sentimentele lor sau nu știu exact ce-și doresc de la relația în care se află. Chiar și în cuplurile cu vechime pot lua naștere tensiuni cauzate de neînțelegeri și situații banale.
Adauga un comentariu