Horoscop

Horoscop zilnic 22 mai 2022. Peștii sunt binedispuși și energici

Publicat: 22 mai 2022
Horoscop zilnic 3 aprilie
Horoscop zilnic 22 iunie 2022

Horoscopul zilei de 22 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Pești sunt binedispuși și energici.

Marte din zodia Pești formează un aspect de susținere cu Pluto retrograd din Capricorn, context care ne aduce forță interioară și energie psihică pentru a ne detașa de tot ce este toxic în viața noastră. Acțiunile pe care le întreprindem, deși subtile, denotă o mare încredere în noi înșine și aduc rezultate constructive. Este un context care amplifică latura spirituală și implică trăiri intense și pasiune.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii pot conștientiza că au depășit sau că sunt pe punctul de a depăși niște blocaje emoționale sau fizice dificile. Se bucură de multă putere interioară în atingerea obiectivelor stabilite.

Horoscop Taur

Taurii au toată energia de care au nevoie pentru a-și urma idealurile. În plus, au alături persoane care îi impulsionează să meargă mai departe și îi inspiră în proiectele lor.

Horoscop Gemeni

Gemenii sunt impulsionați să-și atingă niște obiective profesionale și să se afirme. Trebuie să aibă grijă să nu-și seteze ștacheta prea sus. Grijă, de asemenea, și la manifestările autoritare.

Horoscop Rac

Racii se luptă cu îndârjire pentru a-și apăra niște convingeri și idealuri. În toate demersurile lor au parte de sprijinul partenerului de viata sau de sprijinul colaboratorilor profesionali.

Horoscop Leu

Leii ar putea avea parte astăzi de unele dispute cu partenerul legate de finanțe și buget comun sau de bunuri materiale. Dincolo de limitările celorlalți, nativii ies învingători.

Horoscop Fecioară

Fecioarele sunt mai competitive și autoritare în relațiile cu ceilalți, dar totodată știu ce își doresc, atât de la partenerul de viață, cât și de la un contract profesional.

Horoscop Balanță

Balanțele au spor în toate activitățile întreprinse, atât la locul de muncă, cât și acasă. În plus, se bucură de momente intime care le reconectează la partener.

Horoscop Scorpion

Scorpionii se bucură de putere, de forță fizică și psihică, și știu cum să pună problema în relația cu persoana iubită sau cu copiii, astfel încât să obțină ceea ce își doresc.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii au spor în activitățile casnice și putere să se impună în fața familiei. Sunt și nativi care investesc bani în locuință sau primesc sprijin de la cei dragi.

Horoscop Capricorn

Capricornii se luptă pentru ideile lor și își apără punctul de vedere cu îndârjire. Trebuie să aibă grijă la tendința de a le impune și celorlalți părerile lor. Pot obține ușor ceea ce își doresc de la alții, inclusiv acte, aprobări și avize.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii se preocupă de situația financiară și pot returna o datorie. Nativii care vor să ceară o mărire de salariu, pot face pasul zilele acestea, mai ales că au încredere mare în ei înșiși și în abilitățile lor.

Horoscop Pești

Peștii sunt binedispuși, au energie și încredere în forțele proprii. Se simt bine în pielea lor și au spor în toate activitățile întreprinse. Nu este exclus ca niște dorințe să li se împlinească.
Adauga un comentariu