Horoscop

Horoscop zilnic 23 ianuarie 2022. Leii pot avea tensiuni în cuplu

Publicat: 23 ian. 2022
Horoscop zilnic 3 aprilie
Horoscop zilnic 20 mai 2022

Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Leu pot avea parte de unele conflicte cu partenerul de viață.

Săptămâna se încheie cu o conjuncție între Soare și Mercur retrograd în zodia Vărsător, aspect care ne poate aduce adevărate revelații și momente de conștientizare. Avem șansa, fie în urma unor idei inedite care ne trec prin minte, fie în urma unor discuții purtate, să ne schimbăm complet optica asupra unei situații cu care ne confruntăm.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii pot avea parte de o revelație care le schimbă viziunea asupra unui proiect. Ceva se schimbă în abordarea planurilor legate de dezvoltarea lor pe termen lung. Alți nativi au parte de schimbarea perspectivei în urma unei discuții cu un prieten sau asociat.

Horoscop Taur

Taurii au șansa să-și demonstreze calitățile și abilitățile profesionale. Pot purta o discuție cu un superior sau persoană importantă, pot primi susținere să sa firme în carieră sau pot recontura o strategie prin care să-și atingă niște obiective.

Horoscop Gemeni

Gemenii pot trece prin situații care să le zdruncine niște credințe și principii de viață, dar au șansa să vadă cu alți ochi un anumit context. Un dialog cu o persoană cu experiență le poate schimba optica. Au parte de o revelație care-i împinge pe calea evoluției și progresului. Unii nativi obțin o diplomă, alții fac o călătorie.

Horoscop Rac

Racii pot găsi soluții de rezolvare a unor situații financiare mai vechi care le-au dat bătăi de cap. Poate fi vorba și de idei de creștere a veniturilor prin investiții sau din valorificarea unor moșteniri, bunuri materiale. Și în cuplu, dar și în relațiile profesionale se rediscută despre finanțe și buget comun.

Horoscop Leu

Pentru Lei, contextul astrologic poate aduce reluarea unei discuții cu partenerul de viață și restabilirea unor condiții pentru ca relația să meargă mai departe. Totodată, profesional se pot renegocia contracte. Nativii trebuie să-i asculte și pe ceilalți pentru că pot fi neatenți la ceea ce se discută cu ei.

Horoscop Fecioară

Fecioarele care au trecut printr-o situație încurcată la locul de muncă, acum au șansa să-i găsească rezolvarea. Chiar dacă este duminică, pot veni soluții bune în urma unor dialoguri cu colegii. Sunt și nativi care iau decizia de a-și schimba stilul de viață pentru a-și îmbunătăți sănătatea.

Horoscop Balanță

Balanțele pot să reia o discuție cu persoana iubită sau cu copii și să ajungă la un alt rezultat. O decizie sentimentală poate fi schimbată acum. Cei care sunt atrași de cineva, dar nu au îndrăznit să facă niciun pas în direcția asta, acum au șanse mari să cucerească. Un proiect creativ poate fi pus în mișcare.

Horoscop Scorpion

Scorpionii pot redeschide anumite discuții în familie și s-ar putea să fie surprinși de întorsătura pozitivă pe care au luat-o anumite situații. Experiența de viață a părinților îi poate ajuta pe nativi să vadă lucrurile dintr-o altă perspectivă. De asemenea, în privința sarcinilor gospodărești se poate ajunge mai ușor la un consens.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii pot relua anumite discuții în cuplu și pot fi surprinși de ceea ce aud, dar pot găsi și rezolvări. De altfel, astăzi pot găsi soluții inedite la toate nemulțumirile pe care le au și, în plus, pot renegocia ceva în favoarea lor. Își pot schimba niște decizii luate de curând.

Horoscop Capricorn

Capricornii pot descoperi soluții de redresare financiară. S-ar putea să aibă parte de unele oportunități neașteptate, însă grijă și la cheltuieli. Se pot lăsa mai ușor atrași de oferte sclipitoare, dar care nu-și merită banii. Niște economii pot fi valorificate acum.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii pot fi mai comunicativi față de ultimele zile și vor dori să lămurească niște situații cu care nu sunt împăcați sau să reia discuții în cuplu care nu au avut finalitatea dorită. Ideile lor pot fi destul de nonconformiste și revoluționare și pot surprinde interlocutorul.

Horoscop Pești

Pentru Pești, trecutul poate reveni sub diverse forme. Fie se gândesc la situații de viață trăite și se lasă copleșiți de amintiri, fie se frământă din cauza unor decizii luate, fie caută un fost partener. Și în cuplu se pot relua discuții mai vechi și se pot schimba reguli în relație.
Adauga un comentariu