Horoscop

Horoscop zilnic 26 septembrie 2021. Racii își pot redecora casa

Publicat: 26 sept. 2021
Horoscop sâmbătă, 15 mai 2021
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021

Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Rac se pot preocupa de locuință pentru a-ți regăsi echilibrul interior.

Planeta acțiunii, Marte, din zodia Balanță face astăzi un aspect de susținere cu Saturn, planeta lecțiilor, aflat în retrogradare în Vărsător. Acționăm în deplină stare de echilibru, cu maturitate, seriozitate și responsabilitate pentru faptele noastre. Avem idei bune și le punem în practică cu răbdare. Suntem deschiși dialogului și căutăm compania celorlalți. Pe de altă parte, cu Luna în tranzit prin zodia Gemeni trebuie să avem grijă la cuvinte și la deplasări.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii dau ce au mai bun pentru cei dragi. Sunt foarte diplomați, împăciuitori și își susțin partenerul de viață în activități. Muncesc la consolidarea relației și se vor bucura de rezultate pe măsură.

Horoscop Taur

Pentru Tauri, ziua vine cu mult spor în activitățile întreprinse și dau dovadă de o mare rezistență fizică care îi ajută să-și atingă niște obiective planificate de ceva vreme. Își pot face deja planul pentru săptămâna viitoare. Îl vor respecta.

Horoscop Gemeni

Gemenii sunt motivați să-și exprime latura artistică și creativă și felul în care o vor face poate atrage atenția unei persoane importante. Sentimental, este o zi foarte bună să pună o piatră solidă la temelia unei relații.

Horoscop Rac

Racii au spor astăzi în activitățile care țin de locuință, însă nu trebuie să se aștepte că vor muta munții din loc. Simt nevoia să-și decoreze casa sau să le facă o vizită părinților. Reușesc să-și reechilibreze starea emoțională și să nu se mai lase afectați de toate nimicurile din jur, dar pentru asta trebuie să depună efort și să-ți blocheze anumite gânduri.

Horoscop Leu

Leii trebuie să comunice astăzi, să-și exprime dorințele pentru că vor avea parte de toată înțelegerea partenerului de viață. Cei care vor să cucerească pe cineva, ar trebui să fie mai perseverenți. Nativii trebuie să fie cât se poate de atenți la cuvintele și promisiunile pe care le fac și să nu se bazeze prea mult pe promisiunile prietenilor.

Horoscop Fecioară

Pentru Fecioare, ziua poate aduce un câștig financiar sau un moment în care se simt apreciați, li se recunoaște valoarea și asta îi va încânta și le va da mai multă încredere în ei înșiși. O idee financiară, o idee de investiție se poate materializa cu răbdare și perseverență. Atenție mai multă la imagine!

Horoscop Balanță

Balanțele se bucură de viață, se distrează și se dedică unor pasiuni. Fac lucrurile cumpătat, au energie și spor, dar și răbdare să ajungă unde și-au propus. Pot cuceri persoana care le place mai ușor, dar trebuie să acționeze serios și matur. Grijă mai multă la conflictele ideologice în care pot intra astăzi.

Horoscop Scorpion

Scorpionii nu dispun de foarte multă energie în perioada aceasta, dar ar putea profita de contextul zilei pentru a face o meditație, o analiză serioasă a ceea ce au, a ceea ce sunt și a ceea ce-și doresc să devină. Cumva, reușesc să depășească niște vulnerabilități emoționale. Posibile amărăciuni de natură financiară.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii pot face o excursie plăcută alături de un grup de prieteni și chiar au nevoie de o ieșire în natură, deci ar putea chiar ei să inițieze invitația. Pe de altă parte, pot contura planuri de viitor serioase și cu potențial de materializare. În cuplu pot apărea suspiciuni și nativii pot deveni neîncrezători în partener.

Horoscop Capricorn

Capricornii sunt stimulați să facă niște schimbări profesionale și azi pot lua atitudine. Poate analizează riscuri versus beneficii, dar de data aceasta cu pixul pe hârtie, pentru a vedea concret situația. Nativii se pot concentra mai greu pe activitățile curente.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au parte de o zi bună la modul general. Faptul că lasă rigiditatea deoparte îi ajută în acțiunile întreprinse. Au un spirit de observație foarte bun și pot acționa în direcția unui ideal pe care-l au, cu mai multă încredere în ei. Mai multă grijă la promisiunile pe care le fac copiilor și persoanei iubite, pentru că există riscul să nu le ducă la sfârșit.

Horoscop Pești

Peștii pot pune punct unei situații emoționale toxice cu impact asupra stării lor de sănătate. Poate se îndepărtează de o persoană sau poate se detașează de niște atașamente riscante, al căror impact s-a dovedit deja distructiv. De evitat tentațiile și viciile.

Adauga un comentariu