Horoscop

Horoscop zilnic 4 decembrie 2021. Lună Nouă și Eclipsă de Soare în zodia Săgetător

Publicat: 04 dec. 2021
Horoscop zilnic 5 decembrie 2021

Horoscopul zilei de 4 decembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Săgetător au parte de o Lună Nouă însoțită de Eclipsă de Soare în zodia lor, eveniment care oate aduce noi începuturi în viața nativilor.

Astăzi are loc Lună Nouă și Eclipsă de Soare în zodia Săgetător, fenomen astrologic care deschide porțile unei perioade de aproximativ jumătate de an în care putem vedea cu mai mult optimism realitatea. Putem trece prin evenimente neașteptate care aduc noi începuturi promițătoare în viața noastră.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii pot deschide porțile unui nou traseu profesional prin punerea în folosință a unei diplome sau prin alegerea de a se înscrie la un curs nou. În alte cazuri, poate fi vorba de abordarea unor noi credințe sau de o întoarcere la spiritualitate.

Horoscop Taur

Pentru Tauri poate fi vorba de reechilibrarea unei situații financiare sau intime. Cu alte cuvinte, pot începe să câștige bani cu ajutorul altora sau pot înțelege pe unde pierd energie și resurse și pot stopa mecanismul toxic. O relație sentimentală se poate schimba radical.

Horoscop Gemeni

Gemenii pot avea parte de răsturnări de situație în relații, astfel încât atât viața de cuplu, cât și colaborările profesionale să intre pe un drum drept, corect și moral. Se pot afla adevăruri în acest sens și nativii nu vor mai putea fi mințiți de ceilalți.

Horoscop Rac

Racii pot avea parte de schimbări neașteptate la locul de muncă care pot conduce chiar și la demisii și, implicit, la un nou job. Nativii pot aborda un alt stil de viață și pot găsi metode să-și eficientizeze activitatea. Grijă și la sănătate! Pot găsi remedii bune!

Horoscop Leu

Leii pot avea parte de evenimente care să le schimbe viața sentimentală. O relație de prietenie se poate transforma în iubire sau o atracție mai veche poate lua amploare și de aici și o nouă poveste de dragoste. În cuplu, unii nativi pot lua decizia de a deveni părinți.

Horoscop Fecioară

Pentru Fecioare se anunță noi începuturi legate de casă și familie. Unii nativi pot rezolva situații ce țin de locuință și bunuri patrimoniale, de exemplu pot cumpăra o casă sau se pot muta sau pot renova, în timp ce alți nativi pot lua decizia să-și mărească familia.

Horoscop Balanță

Balanțele pot fi surprinse de mesaje și vești primite sau de discuții purtate, toate acestea cu rol de a schimba o direcție în viața nativilor sau o decizie luată. Ceva din trecutul lor se poate prezenta acum sub o nouă formă, mult mai optimistă. Atenție la negocieri și la deplasări!

Horoscop Scorpion

Scorpionii pot avea parte de noi începuturi financiare. Pot avea idei sau pot primi ponturi despre cum să-și crească veniturile și pot să realizeze ce trebuie să facă pentru a-și administra banii corect, astfel încât să iasă pe plus.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii sunt gazdele acestei Eclipse de Soare de astăzi, astfel că în viața lor apar evenimente neprevăzute cu scopul de a-i ajuta să se desprindă de trecut și să intre pe o nouă direcție de evoluție. Un nou capitol se deschide în viața personală, poate chiar în viața de cuplu.

Horoscop Capricorn

Capricornii sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la sănătate, în special la afecțiunile cronice care se pot manifesta acum. Este o perioadă bună să se vindece de trecut și să lase în spate tot ce este nefuncțional în viața lor.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au ocazia să cunoască oameni noi în perioada aceasta, oameni cu care să împartă aceleași credințe și valori morale și cu care să lege prietenii de durată. Este un moment bun să demareze un proiect și să-și facă planuri optimiste de viitor.

Horoscop Pești

Peștii pot avea parte de noi începuturi profesionale. Poate fi vorba de o ocazie de a se afirma și a face progrese către atingerea unui obiectiv avut sau poate fi vorba de o nouă direcție în carieră pe care să intre în următoarea jumătate de an.

Adauga un comentariu