Horoscop

Horoscop zilnic 7 mai 2022. Vărsătorii sunt mai cheltuitori

Publicat: 07 mai 2022
Horoscopul zilei de 1 mai 2022
Horoscopul zilei de 29 mai 2022

Horoscopul zilei de 7 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Vărsător sunt mai cheltuitori astăzi.

Soarele din zodia Taur va forma un sextil cu Marte din Pești, context care este foarte favorabil acțiunilor pe care le întreprindem zilele acestea. Ne oferă energie, determinare, curaj și putere să facem față greutăților. Intuiția se îmbină cu voința și astfel rezultatele devin practice și palpabile.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii pot avea parte în continuare de șanse de creștere financiară sau de stabilizare a veniturilor. Nativii reușesc să facă bani mai ușor și chiar pot returna unele datorii. În plus, se bucură de o mare încredere în forțele proprii și depășesc minusurile trecutului.

Horoscop Taur

Taurii sunt foarte activați de contextul astrologic să-și pună în aplicare niște planuri. Dau formă concretă unor proiecte la care visează de ceva timp și au susținere din partea prietenilor sau asociaților.

Horoscop Gemeni

Gemenii pot descoperi niște jocuri de culise, pot afla niște secrete și se pot îndepărta de acele contexte care le fac rău. Sunt cazuri în care nativii se implică în rezolvarea unor probleme de sănătate ale lor sau ale celor dragi.

Horoscop Rac

Racii fac progrese într-un proiect în care sunt implicați sau se bucură de sprijinul unor persoane importante pe calea evoluției. Se bucură de înțelepciune în acțiuni și au putere de convingere asupra altora.

Horoscop Leu

Leii dau dovadă de foarte multă putere interioară în atingerea unor obiective pe care și le-au setat. Pot face salturi remarcabile pe o direcție profesională și se bucură de o voință de fier, în ciuda unor temeri interioare care încearcă să le pună piedici.

Horoscop Fecioară

Fecioarele au parte de sprijinul partenerului de viață sau de susținerea unor parteneri profesionali în atingerea unor idealuri. Ajung ușor la idei comune și fac negocieri îndrăznețe bazându-se pe experiențele de viață trăite și pe înțelepciune.

Horoscop Balanță

Balanțele scapă de niște temeri legate de sănătate și se vor simți din ce în ce mai bine. Se pot recupera mai ușor după o perioadă de covalescență. La locul de muncă au spor și sunt eficiente în desfășurarea sarcinilor zilnice.

Horoscop Scorpion

Scorpionii se bucură în continuare de aspecte favorabile vieții de cuplu. Cei aflați la începutul unei idile văd potențialul unei relații de lungă durată, iar cei singuri sunt stimulați la flirt și noi povești de iubire.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii au spor în activitățile întreprinse, fie că este vorba de cele casnice, fie că este vorba de alte sarcini pe care și le-au programat. Starea de sănătate este bună, dar ar trebui să nu se suprasolicite.

Horoscop Capricorn

Capricornii își fac planuri de ieșit în natură și contextul astrologic îi susține să-și petreacă timpul liber cu persoana iubită sau cu copiii. Pot profita de acest aspect de astăzi pentru a lua o decizie în plan sentimental.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii investesc bani într-o locuință sau pentru bunăstarea celor dragi. Sunt destul de cheltuitori zilele acestea, însă și ceea ce cumpără sunt obiecte de care au nevoie. Este important să aibă grijă să nu facă cheltuieli pe fond emoțional.

Horoscop Pești

Peștii sunt mai mult pe drumuri în acest weekend, dar reușesc să rezolve tot ceea ce și-au propus. Poate fi vorba și de plimbări, de excursii și de întâlniri cu prietenii care aduc bucurie și o stare de spirit bună.
Adauga un comentariu