Cancan ultimă oră

Horoscop zilnic 8 decembrie 2021. Balanțele pot pierde bani

Publicat: 08 dec. 2021
Horoscop 17 Iulie 2021
Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2022!

Horoscopul zilei de 8 decembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Balanță trebuie să aibă grijă la acțiunile financiare pentru că există riscul să piardă bani.

Horoscop Berbec

Berbecii pot avea parte de unele obstacole în realizarea unor proiecte sau poate fi vorba de investiții în planurile lor de viitor pe care nu își permit să le facă deocamdată. De evitat acțiunile financiare riscante.

Horoscop Taur

Taurii pot avea parte de tensiuni atât în cuplu, cât și cu superiorii. Nativilor le va fi foarte greu să împace dorințele partenerului și în același timp să facă și progrese profesionale, iar acest dezechilibru le poate aduce frustrări și nemulțumiri. De evitat propunerile care nu sunt în acord cu principiile lor morale.

Horoscop Gemeni

Gemenii au parte de o zi dificilă la locul de muncă. S-ar putea ca unele sarcini care păreau ușoare să fie îndeplinite cu greutate sau ceea ce fac și modul în care își îndeplinesc responsabilitățile să nu fie pe placul superiorilor.

Horoscop Rac

Racii se pot simți dezamăgiți astăzi de partenerul de viață, de acțiunile negândite ale copiilor sau poate realizează că nu sunt compatibili cu persoana care le place. Atenție la unele tentații care le apar în cale și care se cer ocolite pentru că sunt prea costisitoare.

Horoscop Leu

Leii pot avea parte de neînțelegeri în cuplu din cauza sarcinilor gospodărești, care nu sunt împărțite echitabil, sau din cauza familiei. Fie intervin părinții în relația lor cu partenerul, fie partenerul are pretenții exagerate de la ei.

Horoscop Fecioară

Fecioarele se pot confrunta astăzi cu neînțelegeri la locul de muncă, conflicte cu colegii care pot interveni asupra modului de desfășurare a activităților. Nativii nu vor accepta sarcini care nu corespund cu criteriile lor. Nici în familie și în cuplu situația nu va fi mai calmă.

Horoscop Balanță

Balanțele sunt tentate să facă cheltuieli exagerate astăzi și să-și destabilizeze bugetul. Tentațiile, poftele de moment și speculațiile financiare trebuie evitate astăzi. Se pot pierde bani. Unii nativi pot cheltui pentru a satisface plăcerile partenerului.

Horoscop Scorpion

Scorpionii pot intra în conflicte cu familia din cauza diferențelor de viziune, a mentalităților și credințelor diametral opuse. Nu vor avea prea multă răbdare și ar fi de preferat să nu ducă lucrurile la extrem.

Horoscop Săgetător

Săgetătorilor li se pot reactiva niște răni sentimentale mai vechi pe care credeau că le-au vindecat. Persoana iubită poate face un gest pe care nativii să-l interpreteze greșit sau pot afla lucruri ascunse despre partener care să-i agite.

Horoscop Capricorn

Capricornii ar trebui să evite orice gest financiar care implică un risc. Nu ar trebui să dea sau să ia bani cu împrumut de la prieteni. Nici investițiile într-un proiect personal nu se vor dovedi rentabile dacă vor fi făcute astăzi și mai degrabă pot pierde bani.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii pot fi copleșiți de responsabilitățile profesionale și de pretențiile exagerate pe care le au superiorii de la ei. Nu este exclus să apară tensiuni greu de gestionat și frustrări din cauza faptului că nu pot face progrese în direcția dorită de ei.

Horoscop Pești

Peștii nu sunt în cea mai bună stare și s-ar putea simți obosiți peste măsură și agitați pe interior. Trebuie să evite orice suprasolicitare, fizică sau psihică, și să stea departe de persoanele care le consumă energia inutil sau sunt conflictuale.

sursă

Adauga un comentariu