Cancan ultimă oră

Horoscop zilnic de 1 iunie 2020! Horoscop leu, rac berbec! Iată ce îţi rezervă astrele astăzi

Publicat: 01 iun. 2020
Horoscop zilnic 1 iunie
Horoscop zilnic8 iunie

Horoscop zilnic de 1 iunie 2020! Bzi.ro va aduce preveziuni astrale pentru toate zodiile. Horoscopul de astăzi atenţionează zodia Gemeni care vor trebui să se descurce singuri în anumite situaţii şi să nu se mai bazeze pe ajutorul altor persoane.

BZI.RO vă prezintă horoscopul zilnic pentru berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara balanţă, scorpion, săgetător, capricorn, vărsător, peşti.

Horoscop Berbec – 1 iunie 2020

Ai acces, mult mai ușor, la armonia care ți-a lipsit în relația de cuplu sau alte relații importante. Este suficient să fii sincer și spontan, așa cum îți place ție să fii.

Horoscop Taur

Taurii trec printr-o perioadă bună. Toate le merg bine, atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental. Spre seară primesc vizita unui prieten bun, astfel că petrec timp de calitate cu el.

Horoscop Gemeni

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal trebuie să înveţe să se descurce singuri, fără să se mai bazeze pe ajutorul altor persoane. Există posibilitatea ca cineva din cercul vostru de prieteni să pună în aplicare un plan malefic pentru a vă face rău ori pentru a vă destrăma o relaţie, fie ea sentimentală ori de prietenie. Gelozia nu ar trebui acceptată în această situaţie, discutaţi şi încercaţi să calmaţi spiritele.

Horoscop zilnic Rac

Nativii Rac sunt tensionaţi în ultima vreme, mai ales dacă au depus mult efort la serviciu. Discutaţi cu superiorii voştri pentru a vă lua câteva zile de libertate, un mic concediu vă va scăpa cu siguranţă de stresul acumulat şi vă încărca bateriile cu energie. Sprea seară veţi primi un apel telefonic misterios.

Horoscop zilnic LEU

Naivitatea ta de Leu civilizat te face să fii uneori păcălit. Astăzi trebuie să fii foarte atent la propunerile care ţi se fac, la oamenii cu care te întâlneşti! Dorinţa de lux te chinuie şi râvneşti la lucruri foarte scumpe. Ţi se pare o marcă a prestigiului, dar nu este decât orgoliul. Păcat capital! Ai grijă mai multă de sănătatea ta, ai cam exagerat cu mâncarea şi chiar cu dulciurile. Fă o pauză şi gândeşte-te la un regim echilibrat. Dar nu fă economie la cadourile pentru copii.

Horoscop zilnic Fecioară

Eşti avertizat de stele să te odihneşti mai mult şi să-ţi menajezi sănătatea. Nu lăsa să se instaleze oboseala cronică. Nişte vitamine cu minerale nu ar fi o idee rea, magneziu, mai ales. Prietenii la nevoie se cunosc, dar este bine să nu verifici astăzi, proverbul pentru că s-ar putea să ai surprize nedorite! Astăzi este Ziua Copiilor, fii atent! Stelele te sfătuiesc să leneveşti un pic mai mult astăzi, pentru că te aşteaptă o săptămână densă, obositoare şi plină de evenimente neaşteptate.

Horoscop zilnic Balanță

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Balanță devin mai prudenți, mai responsabili și mai echilibrați în privința situațiilor din jur cu care se confruntă. Nativii vor evita conflictele și vor prefera să nu contraargumenteze dialogurile. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să se odihnească mai mult și să evite factorii de stres.

Horoscop zilnic Scorpion

Ziua de azi nu va fi deloc ușoară pentru cei născuți în zodia Scorpion care se vor vedea nevoiți să facă față unor situații edstul de stresante, unor evenimente din trecut care se dovedesc a nu fi fost încheiate. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce o doză în plus de stres profesional care se oate manifesta prin insomnii, dureri de cap, disconfort organic.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii vor trece prin tensiuni interioare majore care să-i determine să-și schimbe principiile și stilul de viață. Nativii vor avea revelații și schimbări de optică, astfel că atmosfera din cuplu va fi alta. Se întrevăd tensiuni și în familie, legate de anumite aspecte din trecut.

Horoscop Capricorn

Încrederea în sine și firea carismatică te fac să fii de invidiat, dar vei fi zguduit puțin, pentru că te vei lovi de o respingere sentimentală. Ești suficient de puternic pentru a nu te lăsa intimidat de nimeni. Poți să faci față oricărei situații.

Horoscop Vărsător

Misterul şi cercetările spirituale îţi dau târcoale toată ziua. Nu că ai avea timp pentru asta, dar parcă ceva te îndeamnă să fii mai atent la tot ce este neconvenţional sau ascuns. Chestiunile financiare sau legate de moşteniri sunt pe aproape. Poţi primi cadouri sau recompense băneşti mult aşteptate. Totuşi, atenţie la tot ce vine spre tine. Necunoscutul este înşelător.

Horoscop Pești

Relaţiile parteneriale sunt în plină efervescenţă. Notele de mister vor fi prezente în toate tipurile de relaţii. Cu forţa şi şarmul ce te însoţesc întreaga zi vei reuşi să depăşeşti cu brio orice situaţie ivită. Finanţele şi chestiunile legate de bani te nemulţumesc, dar vor veni şi vremuri mai bune. Fii atent şi la sănătatea ta. Trebuie alternată munca și relaxarea.

Adauga un comentariu