Magazin

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 mai 2019. Zodia care incepe o viata cu bani

Publicat: 16 mai 2019
1

Horoscopul zilei de 16 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Horoscopul zilnic pentru 16 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16 mai 2019 spune ca astazi nativii din zodia Rac vor avea parte de tranzitul lui Marte, planeta actiunii, a razboiului si determinarii, intocmai in semnul lor, pe casa personalitatii. Tranzitul va dura pana in data de 2 iulie 2019.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei nascuti in zodia Berbec vor avea parte de tranzitul lui Marte, intocmai guvernatorul lor, in sectorul locuintei si al familiei. Nativii vor avea sansa de a clarifica situatii mai vechi legate de cei dragi si chiar de casa, vor spune verde in fata ce isi doresc in viata fara sa se mai gandeasca daca familia, in special parintii, vor fi de acord. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia sa discute despre traditii si valori morale mostenite.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei nascuti in zodia Taur au parte de tranzitul lui Marte prin sectorul comunicarii si al invatarii. La modul general, va fi o perioada in care nativii se vor concentra pe propriile lor principii de viata, pe ceea ce sunt si vor sa fie, iar in acest context vor avea multe de intrebat, de aprofundat, de invatat. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere sa faca o selectie intre credintele, ideologiile proprii, pe care si le-au insusit singuri si cele care au fost insuflate de altii.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei nascuti in zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Marte in sectorul banilor obtinuti din munca proprie. Pentru acesti nativi va incepe o perioada in care se vor concentra mai mult pe economisirea finantelor, pe chibzuirea cheltuielilor, decat pe obtinerea unui venit in plus, insa sansele vor exista si in acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere sa se intoarca in trecut, intr-un context financiar, si sa caute sa rezolve o greseala facuta.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei nascuti in zodia Rac au parte de tranzitul lui Marte intocmai in semnul lor, pe casa personalitatii. In acest context astrologic al momentului, nativilor li se cere mai multa asumare a propriilor decizii, a propriei vointe, a propriei vieti. Poate a venit momentul sa se puna ei pe primul loc in fata tuturor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere mai mult curaj, mai multa impunere in fata celor din jur.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei nascuti in zodia Leu au parte de tranzitul lui Marte in sectorul subconstientului. Acesti nativi vor incepe un amplu proces de introspectie, dar si de interiorizare pentru a vedea ce este mai bine pentru viitorul lor. Vor trece printr-o serie de framantari, regrete, multe dintre acestea cu radacini in trecutul indepartat. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere mai multa atentie si responsabilitate vizavi de problemele de sanatate cu care se confrunta.

Horoscop zilnic Fecioara – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei nascuti in zodia Fecioara au parte de tranzitul lui Marte prin sectorul prietenilor. Nativii vor avea ocazia de a rezolva niste situatii conflictuale pe care le-au avut cu cei din anturaj. Pe de alta parte, contextul astrologic actual vorbeste de asumarea unei relatii, chiar relatie de iubire, din trecut. Nu este exclus ca unii nativi sa-si recunoasca acum sentimentele pe care le au vizavi de o persoana din grupul de prieteni. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioara le cere sa fie atenti la entuziasmul afectiv pe care-l pot manifesta la extrem.

Horoscop zilnic Balanta – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei nascuti in zodia Balanta au parte de tranzitul lui Marte in sectorul socio-profesional. Nativii vor fi motivati sa se afirme, sa iasa in fata si sa spuna ceea ce-si doresc in cariera sau de la functia pe care o detin. Va fi foarte important ce nuanta vor  da imaginii profesionale in aceatsa perioada. Horoscopul de azi pentru zodia Balanta le cere mai mult curaj si mai multa autoritate.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei nascuti in zodia Scorpion au parte de tranzitul lui Marte, intocmai guvernatorul lor, in sectorul crezurilor si al idealurilor de viata, dar si al calatoriilor. Nativii vor lucra intens in zona principiilor, ce cred, ce-si doresc, ce vor sa faca si chiar daca vor fi inflacarati si entuziasti la inceput, nu este exclus ca pe parcurs sa se demotiveze. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate oferi ocazia de a pleca intr-o calatorie spirituala impactanta pentru credintele lor.

Horoscop zilnic Sagetator – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei nascuti in zodia Sagetator au parte de tranzitul lui Marte in sectorul banilor detinuti impreuna cu alte persoane. Vedem ca nativii sa-si dea interesul pentru a pune pe picioare o afacere de familie sau sa se lupte pentru a intra in posesia unei mosteniri. Este momentul sa renunte la acele vicii si dependente care le iroseau banii. Horoscopul de azi pentru zodia Sagetator le aduce ocazia de a lamuri o chestiune financiara legata de partenerul de viata. Poate fi vorba inclusiv de un partaj.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei nascuti in zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Marte in sectorul parteneriatelor si mariajului. Nativii pot reusi in aceasta perioada sa puna la cale planuri de viitor legate de familie, de o casatorie, de un trai in comun, chiar si de conceperea unui copil. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere sa renunte la acele tipare mai vechi pe care si le-au creat in zona relationala.

Horoscop zilnic Varsator – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei nascuti in zodia Varsator au parte de tranzitul lui Marte in sectorul muncii si sanatatii. Nativii trebuie sa fie mai responsabili la locul de munca, sa faca tot posibilul sa fie mai eficienti pentru a nu lasa stresul si oboseala sa le mai afecteze sanatatea, capitol care va fi incercat acum si nu este exclus sa iasa la suprafata afectiuni mai vechi de care, probabil, nici nu erau constienti. Horoscopul de azi pentru zodia Varsator ii sfatuieste sa se odihneasca mai mult si sa abordeze un stil de viata echilibrat.

Horoscop zilnic Pesti – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei nascuti in zodia Pesti au parte de tranzitul lui Marte in sectorul sentimental si al activitatilor artistice si distractive. Nativii isi pot descoperi acum un talent pe care sa-l exploreze si care sa le aduca succes in viitor. Pe de alta parte, tranzitul va putea aduce ocazia clarificarii unor aspecte ce tin de persoana iubita, dar si de copii. Horoscopul de azi pentru zodia Pesti ii sfatuieste sa investigheze adanc care este relatia pe care o au cu copiii sau atitudinea vizavi de acest aspect, pentru cei care inca nu sunt parinti.

Adauga un comentariu