Magazin

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019. Leii pot avea probleme de sanatate

Publicat: 16 sept. 2019

Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Horoscopul zilnic pentru 17 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 septembrie 2019 spune ca astazi nativii din zodia Leu pot avea probleme de sanatate.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019
Posibil ca cei nascuti in zodia Berbec sa fie nevoiti sa se imparta intre munca si familie, intre indatoririle casnice si cerintele celor dragi. Nativii vor reusi cu greu sa echilibreze situatia si cel mai probabil vor fi nevoiti sa aleaga cui acorda prioritate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec ii sfatuieste sa fie mai atenti la starea de sanatate si sa evite excesele.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019
Cei nascuti in zodia Taur se adapteza cu greu unor cerinte de studiu, cerinte de asimilare a unor cunostinte ce pot viza atat scoala, cat si locul de munca. Nativii se pot simti usor pe langa context si va fi nevoie sa dea dovada de multa concentrare si responsabilitate. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce o stare de respingere a tot ce este nou in viata lor, fie ca este vorba de zona profesionala sau sentimentala. Dorinta va fi de a se proteja de un eventual esec.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019
Pentru cei nascuti in zodia Gemeni ziua de azi vine cu limitari financiare. Nativii pot fi fortati, nu de contextul astrologic, cat de faptele precedente, sa renunte la niste planuri, visuri care implica cheltuieli prea mari. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere mai multa responsabilitate in administrarea finantelor proprii.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019
Cu toate ca cei nascuti in zodia Rac pot fi mai sensibili si mai emotivi astazi, vor incerca sa pastreze aparantele de frica de a nu fi judecati gresit, de a nu fi manipulati de ceilalti. Nativii simt nevoia de implicare in chestiuni artstice sau care sa le incite imaginatia. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce momente si trairi puternice la nivel emotional sau spiritual.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019
Nu este deloc o zi benefica pentru cei nascuti in zodia Leu din punct de vedere al sanatatii. Chiar daca nativii  nu se vor confrunta cu probleme majore, este posibil ca simptome ale unor afectiuni mai vechi sa le strice starea de spirit. In plus, in functie de varsta si tablou clinic, pot aparea dureri de cap, de oase si muschi, dureri articulare, tulburari digestive si de tranzit intestinal. Horoscopul de azi pentru zodia Leu ii sfatuieste sa nu se suprasolicite fizic si psihic si sa evite excesele de orice fel, in special alimentare.

Horoscop zilnic Fecioara – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019
Cei nascuti in zodia Fecioara sunt sfatuiti sa-si controleze pornirile vizavi de prieteni, cunostinte, apropiati cu care astazi intra in contact. Nativii pot spune mai mult decat trebuie, pot actiona in defavoarea lor si in favoarea altora, pot iesi tapul ispasitor dintr-un context. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioara le cere sa pastreze distanta si sa nu sara in ajutor daca nu li se cere.

Horoscop zilnic Balanta – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019
Cei nascuti in zodia Balanta se pot confrunta cu o serie de obstacole in obtinerea uno acte, avize, aprobari, chiar si contracte care vizeaza institutiile statului. Nativii trebuie sa dea dovada de rabdare si mai ales de toleranta la chestiunile administrative complicate. Horoscopul de azi pentru zodia Balanta le poate aduce situatii incurcate in care sunt implicatie fie ei, fie membrii familiei.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019
Contextul astrologic de azi nu le este favorabil celor nascuti in zodia Scorpion din punct de vedere profesional. Nativii pot intalni obstacole in legatura cu cariera, cu avansarea/schimbarea unei functii, cu o mutare in alt departament, cu o retrasare de sarcini si responsabilitati. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere sa aiba rabdare si sa reevalueze situatia. Sunt siguri ca ceea ce vor sa faca din punct de vedere profesional este ceea ce-si doresc cu adevarat?

Horoscop zilnic Sagetator – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019
Cei nascuti in zodia Sagetator nu vor reusi sub nicio forma astazi sa obtina o suma de bani, un privilegiu financiar, un credit, un imprumut, mai ales daca demerusrile au legatura cu statul si institutiile sale. Nativii pot fi nu numai nemultumiti, ci pot avea o stare de spirit foarte proasta. Horoscopul de azi pentru zodia Sagetator le cere rabdare vizavi de orice demers financiar pe care il au in plan.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019
Nu este o zi buna pentru a lua decizii radicale in cuplu. Oricum, cei nascuti in zodia Capricorn se afla intr-o etapa de amanare si impas, chiar confuzie, privind partenerul de viata si aceasta pozitie nici nu le permite prea multa actiune. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn ii sfatuieste sa ia o pauza, daca simt ca se sufoca in relatie, insa sa nu ia decizii radicale pentru ca mai tarziu le-ar putea regreta.

Horoscop zilnic Varsator – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019
Cei nascuti in zodia Varsator sunt sfatuiti sa aiba mai multa grija la sanatate pentru ca se pot suprasolicita din dorinta de a le fi pe plac altora sau din dorinta de a iesi totul perfect, ca la carte. Nativii ar trebui sa se menajeze mai mult, mai laes daca este vorba de afectiuni cronicizate. Horoscopul de azi pentru zodia Varsator le poate aduce conflicte cu partenrii de faceri, colegii de munca sau persoana iubita.

Horoscop zilnic Pesti – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019
Pentru cei din zodia Pesti ziua de azi poate aduce dezamagiri si neimpliniri in plan sentimental, afectiv. Nativii pot resimti o durere mai veche legata de o persoana, de o situatie care nu a iesit asa cum isi doreau sau se pot lasa invaluiti in ganduri, sufocati de maintiri. Horoscopul de azi pentru zodia Pesti le cere sa caute echilibrul interior si sa se dedice activitatilor care le fac placere si ii relaxeaza.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit