Magazin

HOROSCOPUL DRUIZILOR sau Zodiacul Arboricol. Afla ce copac esti si ce caracter ai!

Publicat: 26 mart. 2014
1

Intre vechile zodiace ale Europei, cel al DRUIZILOR (de la care ne-au ramas misterioase relicve arheologice – precum situl misterios de la Stonehenge -, ca si nenumarate cutume, legende si mistere, care se împletesc cu adevaratele fapte de istorie) iese in evidenta prin desfasurarea sa vegetala.

Compus din 21 de zodii, dintre care 4 – cele care corespund solstitiilor si echinoctiilor – avand ca referinta pe cei nascuti în acele zile anume, iar celorlate 17 corespunzandu-le cate doua perioade bine precizate din an, Horoscopul druizilor sau Horoscopul Arboricol asociaza fiecarui semn zodiacal cate un arbore.

Citeste si: Cumpenele tale in luna aprilie, in functie de zodie

Arbore: Brad. Caracteristica: Mister. Perioada: 1-11 ianuarie; 5-14 iulie
Este o persoana sofisticata, demna, caracterizata prin bun gust, dar totusi incapatanata, cu schimbari bruste de dispozitie. Ii place tot ce este frumos. Este egoist, dar se schimba cand vine vorba despre cei tragic. Foarte ambitios, talentat, de incredere. Are multi prieteni, dar si multi dusmani.

Arbore: Ulm. Caracteristica: Noblete. Perioada: 12-24 ianuarie; 15-25 iulie
Placut, modest, nobil, vesel, dar totusi neiertator, ii place sa conduca, nu sa fie condus. Este onest, credincios, ii place sa ia decizii in locul altora. Este generos, are un simt practic si al umorului foarte dezvoltate.

Arbore: Chiparos. Caracteristica: Credinta. Perioada: 25 ianuarie – 3 februarie; 26 iulie – 4 august
Puternic, musculos, se adapteaza in orice conditii, ia de la viata tot ce e mai frumos, este optimist si multumit cu el insusi. Nu-i place singuratatea, este un amant pasional, credincios. Totusi, este temperamental, nu tine cont de reguli si vrea tot timpul mai multi bani si mai multe informatii.

Citeste si: Horoscopul lunii aprilie: Afla previziunile pentru zodia ta

Arbore: Plop. Caracteristica: Nesiguranta. Perioada: 4-8 februarie; 1-14 mai, 5-13 august
Este foarte aspectuos, insa nu are incredere de sine. Are nevoie de un mediu inconjurator prietenos si placut. Este singuratic, foarte pretentios, un bun organizator. Este un prieten de nadejde, pe care te poti baza.

Arbore: Cedru. Caracteristica: Incredere. Perioada: 9-18 februarie; 14-23 august
Frumos, mandru, stie ce vrea si se adapteaza perfect in orice conditii. II place luxul, este usor arogant si se poate uita de sus la unii oameni. Are o incredere de sine fantastica, este determinat si putin nerabdator. Ii place sa ii impresioneze pe ceilalti cu talentele sale. Are un optimism molipsitor si obisnuieste sa ia foarte repede deciziile.

Arbore: Pin. Caracteristica: Diferit. Perioada: 19-28/29 februarie; 24 august – 2 septembrie
Este robust, activ, natural, stie cum sa isi faca viata frumoasa. Este un bun companion, insa nu se poarta intotdeauna prietenos. Se indragosteste repede, insa pasiunea dispare la fel de fulgerator. Renunta usor, mai ales la lucrurile care il dezamagesc. Este o persoana de incredere, pe care te poti baza.

Citeste si: Citeste horoscopul saptamanii 24 – 30 martie 2014

Arbore: Salcie plangatoare. Caracteristica: Melancolie. Perioada: 1-10 martie; 3-12 septembrie
Frumoasa, dar melancolica, atractiva, foarte empatica, ii place frumosul si iubeste sa calatoreasca. Visatoare, neobosita, capricioasa, dar oneste. Are o intuitie buna, este usor de influentat. Nu se poate trai foarte usor langa o astfel de persoana intrucat e pretentioasa si nu-i mai lasa deloc spatiu partenerului.

Arbore: Lamai. Caracteristica: Indoiala. Perioada: 11-20 martie; 13-22 septembrie
Accepta tot ce-i aduce viata, nu ii place sa se certe. Uraste stresul si lenea. Face sacrificii pentru prieteni. Are multe talente, insa nu este suficient de ambitios pentru a le dezvolta. Este genul care se plange constant, este foarte gelos, totusi un partener de viata credincios.

Arbore: Stejar. Caracteristica: Curaj. Zi: 21 martie
Este robust, curajos, puternic, independent, dar sensibil. Este tot timpul cu picioarele bine infipte in pamant, este un om de actiune, este sensibil la schimbari.

Citeste si: Ce masina sa iti cumperi in functie de zodie

Arbore: Alun. Caracteristica: Unic. Perioada: 22-31 martie; 24 septembrie – 3 octombrie
Incantator, nepretentios, foarte intelegator, stie cum sa faca o buna impresie. Este un luptator activ pentru cauze sociale, foarte popular, are un simt al dreptatii dezvoltat. Etes un amant cinstit, onest, tolerant, dar foarte capricios.

Arbore: Sorb. Caracteristica: Sensibilitate. Perioada: 1-10 aprilie; 4-13 octombrie
Incantator, vesel, ii place sa atraga atentia asupra sa, iubeste viata, este tot timpul in miscare, neobosit. Nu este egoist, este si independent, dar si dependent, are bun gust. Este o companie placuta, pasionala, dar neiertator daca ai facut ceva gresit.

Arbore: Artar. Caracteristica: Independenta. Perioada: 11-20 aprilie; 14-23 octombrie
Nu este o persoana obisnuita, este originala si creativa, timida si rezervata, ambitioasa si mandra, complexa si cu o memorie de invidiat. Ii place sa guste din viata, cateodata este foarte nervos, invata repede si vrea tot timpul sa impresioneze.

Citeste si: Horoscop: Arta seductiei in functie de zodie

Arbore: Nuc. Caracteristica: Pasiune. Perioada: 21-30 aprilie; 25 octombrie – 11 noiembrie
Plin de contraste, egoist, nobil, spontan, ambitios, inflexibil. Un partener dificil si neobisnuit. Inteligent, strateg, foarte gelos si pasional. Nu-i plac compromisurile. Il urasti si il iubesti in acelasi timp.

Arbore: Castan. Caracteristica: Onestitate. Perioada: 15-24 mai; 12-21 noiembrie
Desi este foarte frumos, nu vrea sa atraga atentia. Are un simt dezvoltat al dreptatii, este un diplomat innascut, insa se irita destul de usor, de multe ori din pricina lipsei de incredere de sine. Cateodata isi da aere de superioritate si se simte neinteles de ceilalti. Are dificulati in a-si gasi un partener de viata.

Arbore: Frasin. Caracteristica: Ambitie. Perioada: 25 mai – 3 iunie; 22 noiembrie – 1 decembrie
Vivace, impulsiv, foarte atractiv, este ambitios, inteligent si talentat. Nu-i plac criticile si obisnuieste sa se joace cu focul. Este o persoana de incredere, credincioasa si un partener de viata prudent, care actioneaza mai mult dupa ce-i dicteaza creierul decat dupa ce-i spune inima.

Arbore: Carpen. Caracteristica: Bun gust. Perioada: 4-13 iunie; 2-11 decembrie
Frumos, preocupat de aspectul sau, caracterizat prin bun gust. Nu este egoist, ii face viata cat mai confortabila posibil, duce o viata linistita si disciplinata. Este in cautarea unui partener dragastos si inteligent. Nu are incredere in oameni si nu este foarte sigur in deciziile sale.

Citeste si: Horoscopul Zen-Osho al Primaverii 2014

Arbore: Smochin. Caracteristica: Sensibilitate. Perioada: 14-23 iunie; 12-21 decembrie
Este foarte puternic, independent, nu ii admite sa-l contrazici. Se bucura de viata si de familie, ii plac copiii si animalele. Ii place sa leneveasca, este inteligent si are simt practic. Are un simt al umorului dezvoltat si ii place sa socializeze.

Arbore: Mesteacan. Caracteristica: Inspiratie. Zi: 24 iunie
Vivace, atractiv, elegant, prietenos, modest. Nu-i plac excesele de niciun fel, nu e pretentios si uraste tot ce este vulgar. Se da in vant dupa aventurile in natura. Este calm si nu foarte pasional, insa plin de imaginatie. Reuseste sa creeze in jurul sau o atmosfera calma si prietenoasa.

Arbore: Mar. Caracteristica: Dragoste. Perioada: 25 iunie – 4 iulie; 23 – 31 decembrie
Incantator, atractiv, cu o aura placuta, este o fire aventuroasa, careia ii place flirtul, marul este sensibil si intotdeauna indragostit. Vrea sa iubeasca si sa fie iubit, este un partener tandru si credincios. Foarte generos, cu talente stiintifice. Traieste in prezent, ii place sa filosofeze.

Arbore: Maslin. Caracteristica: Intelepciunea. Zi: 23 septembrie
Iubeste soarele, caldura si sentimentele calde. Este rezonabil, echilibrat, evita agresiunile si violent, este tolerant, vesel, calm. Are un simt dezvoltat al dreptatii, este empatic. Iubeste sa citeasca, ii place compania oamenilor sofisticati. Este sensibil si nu sufera de gelozie.

Arbore: Fag. Caracteristica: Creativitate. Zi: 22 decembrie
Este caracterizat prin bun gust, concentrare pe aspectul exterior. Isi organizeaza cu grija viata si cariera, este materialist, strangator, nu risipeste banii. Nu se implica in actiuni riscante daca nu are ceva de castigat, are grija de corpul sau, este un companion excelent si un lider performant.
sursa: revistafelicia.ro

Adauga un comentariu